Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek miért nem magukban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért nem magukban keresik a boldogságot, és miért másoktól "várják el", hogy boldoggá tegyék őket?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom,hogy arra vár az illető,hogy valaki boldoggá tegye!És hogy majd egyszer boldog élete legyen!Én úgy gondolom,hogy amíg az ember önmagában nem boldog,addig mással sem lesz...
2009. febr. 9. 21:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én tlejesen egyetértek veled.Boldog vagyok,ha van valaki aki szeret,persze,úgy teljes az élet,a másik oldalt is megtudom érteni,de párkapcsolatfüggőnek lenni nem vezet boldogsághoz..sőt..Egyetértek azzal,hogy az embernek magát kell rendbe tennie,addig kizárt ,hogy hosszútávú,működő kapcsolata legyen.ha valaki csak akkor boldog ha van párja,az nem valódi boldogság.
2009. febr. 10. 14:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Akkor valószínáleg félreértettük egymást, jelen esetben teljes mértékben igazat adok neked.
2009. febr. 10. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!