Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem magukban keresik a boldogságot, és miért másoktól "várják el", hogy boldoggá tegyék őket?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom,hogy arra vár az illető,hogy valaki boldoggá tegye!És hogy majd egyszer boldog élete legyen!Én úgy gondolom,hogy amíg az ember önmagában nem boldog,addig mással sem lesz...2009. febr. 9. 21:52
1/22 anonim válasza:
Mással boldog lenni, ez a párkapcsolat lényege.
2/22 anonim válasza:
Azért, mert az ember társas lény. Te talán boldog lennél életed végéig egyedül?
3/22 A kérdező kommentje:
Onnan jött a kérdés,hogy anno hónapokon keresztül depressziós voltam,és nem voltam boldog!Hiába volt/van tökéletesen működő párkapcsolatom,semmi sem okozott boldogságot!Aztán rájöttem,hogy addig,amíg magamban nem találom meg az örömöt,addig mással sem leszek boldog!Megtaláltam,és boldogabb vagyok,mint valaha!De nekem soha nem volt olyan gondom,hogy azért lettem volna boldogtalan,mert éppen szingli voltam!Hiába társas lény az ember,nem biztos,hogy az a jó,ha a boldogságunk egy másik személytől függ...De lehet,hogy rosszul érzem...
2009. febr. 9. 22:01
4/22 anonim válasza:
ezt én sem értem..véleményem szerint amíg az egyén nincs rendben, és nem találja meg magában a boldogságot, addig mással sem nagyon jöhet össze a dolog..persze egy darabig működhet, de hosszútávon biztos nem.
5/22 anonim válasza:
Igen, szerintem nagyon is igazad van. Nagyon szorongó, önbizalomhiányos, depressziós típus voltam egészen gyerekkoromtól kezdve. Soha nem éreztem magam jól a bőrömben és persze mindig volt jó ok amire foghattam hogy miért van. Nehezen szereztem barátokat, nehezen jöttem ki a szüleimmel, hibáztattam őket is szerencsétlenségemért. Nagyon sokáig nem találtam magamnak párt, évekig arra fogtam a boldogtalanságomat hogy egyedül vagyok. Aztán összehozott a sors a jelenlegi párommal, akit nagyon szeretek és mindenben támogat engem, de rá kellett jönnöm hogy Ő sem válthat meg engem, ezt csak én tehetem meg. Ez volt az a pont amikor eldöntöttem hogy kezembe veszem az életemet, kitűzöm magam elé a céljaimat és meg is valósítom őket. Mindenkinek meg kell találnia az összhangot önmagával, ahhoz hogy mással boldog tudjon lenni. Elsősorban nekünk kell törekednünk arra hogy boldoggá tegyük a másikat és nem elvárnunk hogy boldoggá tegyen minket.
6/22 anonim válasza:
Ha nem vagy boldog, hogy tehetnél mást azzá?
Az emberek, akik másoktól várják a boldogságot, nem boldogok, és bizonytalanok magukban.
7/22 A kérdező kommentje:
De pont az a lényeg,hogy ne én tegyek valakit boldoggá,meg ne engem tegyen valaki boldoggá,hanem hogy mindenki önmagával legyen rendben és ne másoktól függjön!
2009. febr. 9. 22:48
8/22 anonim válasza:
Ok, az egy dolog hogy önmagaddal rendben kell lenned, igazad van, de ha szeretsz valakit akkor boldoggá akarod tenni. Ezalatt nem azt értem hogy te éld helyette az életét, ez nem a te dolgod, de boldognak, elégedettnek akarod látni, mindent megtennél érte és így van fordítva is jó esetben. Ez a partnerkapcsolat lényege.:) Ha teljesen egyedül, mástól függetlenül tök boldog vagy akkor nincs is szükséged párra vagy barátokra, de az ember alapvetően nem így működik.
9/22 A kérdező kommentje:
Persze,hogy boldoggá akarom tenni,de én ezt inkább úgy fogalmaznám meg,hogy MÉG boldogabbá!Ha valaki nem boldog,azt nem lehet boldoggá tenni...Itt jön a tapasztalatom!
2009. febr. 9. 23:35
10/22 anonim válasza:
ez így mind szép és jó és értem is de mit tud tenni az ember ha nem boldog magával? én sokat próbálkoztam de nem tudom elfogadni magam és mennek a lelki önsanyargatások egyedüllétek melyek lassan már jól esnek :O szörnyü kimondani de így van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!