Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálat vagy Szerelem?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok a pasim is 16 !8 hónnapja vagyunk együtt ! Össze vitáztunk mert hazudott nekem!! anyira össze vesztünk hogy elkeztem sirni és szakitottam vele . Estére már egyből irta az sms-ket és hivogatott hogy bocsájsak meg neki + nagyon szeret és rossz neki nagyon bele gondolni hogy már nem csokolhat nem szolhat hozámés nem ölelhet !csak sajnálatból csinálj vagy tényleg szeret?2011. febr. 7. 20:15
1/4 anonim válasza:
sajnálat nyilván nem :D vagy szeret vagy szimplán nő kell neki :D
min vesztetek össze?
19F
2/4 A kérdező kommentje:
Azon hogy elment egy helyre ahova mondtam hogy ne menjen és még is el ment de titokban csak a nővére elárulta hogy együtt voltak ott !
2011. febr. 7. 20:43
3/4 anonim válasza:
Bocsáss meg neki! NAGYON SZERETHET! Ugyan ez van nekemis, legalábbis addig, hogy 8 hónapja vagyunk eggyüt. És énis MINDENNÉLJOBBAN szeretem a barátnőmet. Szerintem adj neki még 1 lehetőséget. Márha Teis szereted..
4/4 A kérdező kommentje:
Oooo hát imádom ő a mindenem csak ez nagyon rosszul esett tőle köszönöm a választ és megfogaddom puszi (K)
2011. febr. 7. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!