Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg szeret a férjem, akkor ugye nem csal meg, nem hazudik nekem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy szeret, érezteti is velem, jól megvagyunk meg minden. Így ugye, biztos akkor hogy nem csal meg?2011. febr. 7. 18:34
11/14 anonim válasza:
A férfiak nem úgy működnek, ahogyan mi nők. Amikor egy nő félrelép, ott már az érzelmek is közrejátszanak. A jelenlegi, fix kapcsolatából már nagyon hiányzik valami, amit egy újtól vár. Persze, ritka kivétel, de biztosan akad. A férfik viszont egy "új nőben" csak a pillanatnyi varázst látják. A biztosat soha nem adják fel. Szerintem viszont Te most nem vagy túl boldog, szerelemes. "MEGVAGYUNK"??? Ha az lennél, akkor mindez fel sem merülne benned. Rossz úton jársz, mert a bizalmad meginogott. Szerintem gondolkodj el ezen, mielőtt baj lenne és valós okai is lennének a kérdésednek.
12/14 anonim válasza:
A pasik mocskos ribancok, ez tény. De nem mindegyik.
Ezt jegyezd meg: ha egy pasi megcsal az NEM SZERET, NEM TISZTEL NEM VESZ SEMMIBE.
Engem még ne csaltak meg, de ha megcsalnának, én is megcsalnám. Jó pasik mindig akadnak egy kis kalandra, főleg úgy hogy elég szűziesen élek:D
De csak akkor, ha megcsalnának:D
80%-ban hasznos:
A nő is csalhat unalomból vagy unja a férjét vagy változatosságra vágyik...attól még visszamegy a férjecskéjéhez;)
13/14 anonim válasza:
Kérdező! Nem csal meg a férjed! ne legyél félj, ha nincs okod rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!