Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni, hogy a párunk folyamatosan átver/megcsal?
Figyelt kérdés
Az a legrosszabb, ha csak gyanakodunk, de nem tudjuk mi az igazság. :( Mégis miből lehetne rájönni? :(2011. febr. 7. 12:25
11/16 A kérdező kommentje:
Mert volt két eset, ami gyanakvásra adott okot, mintha szexpartnereket keresne...viszont megmagyarázta, hogy nem ő volt az, azaz nem ő keres. Úgyhogy ez vagy igaz, vagy nem.
Igen, hozzámentem feleségül és teljesen megbíztam benne addig, amíg nem történt ez a két egyforma eset, amit ki is magyarázott. Elhiszem, mert próbálok bízni benne, de azért vannak kételyeim. :(
2011. febr. 7. 16:12
12/16 anonim válasza:
Ne haragudj, igazán nem elkeseríteni akarlak, de aki úgy néz ki, mintha szexpartnert keresne, az keres is.
13/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy a munkatársai lehettek azok, mert ők böngészték az új mobilját!
2011. febr. 7. 18:10
14/16 anonim válasza:
Szia!
Sajnos tudom mire gondolsz, ezen én is végigmentem.
Nekem segített a kilóméteróra, egy gps nyomkövető(mely potom összegből megvan), és a türelem, mert csak így tudod lebuktatni.
Sok sikert hozzá
15/16 anonim válasza:
Azt egyébként nem egészen értem, hogy minek kell konkrétan lebuktatni? Az ilyen esetek nem kerülnek bíróságra, ahol kétséget kizáró bizonyítékokkal kell előállni. Ha megrendül a bizalom, akkor úgyis annyi.
16/16 anonim válasza:
Szia,kedves kerdezo!
erdekelne,mi tortent veletek?
Most meg en jarok a Te cipodben:( Ugyanigy vagyok a ferjemmel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!