Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok volna ebben a helyzetben?
A régi barátommal már majdnem egy éve szakítottam 5 évet voltunk együtt.A válság hatással volt a vállalkozásaira is és tiszta idegbeteg lett,aminek veszekedések sora,majd szakítás lett a vége.
Volt pár randevúm,meg pár hónapig volt egy kapcsolatom is,de rá jöttem,hogy ő az igazi és nem tudok nélküle élni.
Tudom róla,hogy mikor szokta sétáltatni a kutyáját,ezért elmentem hozzá.
Jött is a kutyával,de láttam rajta,hogy nagyon hűvös a fogadtatás.Mondtam neki,hogy nemrég szakítottam.Erre azt mondja,hogy neki ehhez mi köze van.Minek mesélek neki a bikámról.
Megkérdeztem,hogy neki van-e valami mondanivalója számomra,erre azt mondta igen van és arcon köpött,majd elment a kutyájával.
23/L
:S én kérek elnézést azért h 1 ekkora taplóba szerettél bele ennyire :( [azért a próbálkozás részedről rendes volt bár a kivitelezés nem az igazi ugyan ebben a helyzetben nekem se tetszett volna ha fel hozod a pasit ] nem tudom a tag nyilván szeretett ha nem akkor nem akasztotta volna ki ennyire a szakítás de azért a reakció elég durva
19F
1 ekkora tahó állatnak fel is nyomtam volna a kutyáját :D h ott rohadna meg ahol van
19F
Ez nem vicces. Szegény kutya nem tehet róla, hogy a gazdája bunkó :(
Ez olyan, mintha összevesznél a barátnőddel mert az egy köcsögnek nevez és megvernéd a gyerekét.. Az értelem teljes hiányára utal.
oh ne sírj már itt :) 1.: ha a barátnőmnek gyereke lenne össze szarnám magam XD
2.: nem nevezne köcsögnek mert vele nem lennék köcsög ennyi :D
amúgy meg ne játszd a green peace-t kösz mert unalmas :D
amúgy ne hasonlítsunk 1 gyereket 1 kutyához :) van 1 ici pici különbség :)
[ha meg bnőnek még is gyereke lenne akkor az úgy hangozna hogy gyerekünk :)]
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!