Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dobjam vagy még egy esélyt megér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam vagy még egy esélyt megér?

Figyelt kérdés
Úgy volt ma találkozok barátnőmmel. Ő egy 2 percel későbbi busszal ment volna egy nagyvárosba, Szolnokra én pedig egy utána lévővel. De rájöttem hogy a busz amivel ő megy megáll itt nálunk és mehetünk egy busszal. A busz 17:15-re ér ide amin ő ül(ült volna). A lényeg, hívom hogy egy busszal megyünk, és nem veszi fel a telefont. Ami azért érdekes mert ha tényleg megy, akkor nála van a telefon. Most adjak ennek még egy esélyt?:S
2011. febr. 5. 16:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most hívtam kinyomta.. figyelj srác én mondtam neki adok még egy esélyt rövidebb pórázon. 14 éves én 16 .. nem gáz ha nem engedik el tényleg, de akkor vegye fel a telót és beszéljen velem hogy mi a f.szom van mert ez így nem oké.. és igen ez már szerintem is kamu..
2011. febr. 5. 19:11
 12/17 A kérdező kommentje:
De viszont, volt neki pár napja egy családi gondja.. nagyon ki volt szegénykém és amúgy is öngyilkos hajlamú mesélte régen egy fiú miatt majdnem megölte magát csak nem jött össze.. szóval lehet hogy családbaj:S
2011. febr. 5. 19:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezért gondold át miért kamu szöveget írt:) lehet kénytelen volt a családi próblémák miatt, ha tényleg az a gond.
2011. febr. 5. 19:28
 14/17 A kérdező kommentje:
De nem tudom.. telefont sem veszi fel:S mind egy adtam még egy esélyt és akkor hajrá.. majd elválik 1 hete ismerem még csak:S
2011. febr. 5. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
húúú, 1 hete...Nem egy stabil kapcsolat ez még:D Hát tényleg lehetséges akár egy másik srác is. Csak ne kezdj el hisztizni:) Beszéljetek amikor nem fog kinyomni.
2011. febr. 5. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:
basszus ez aztán a csaj!!!14 éves és azt írod h régen majdnem öngyilkos lett egy pasi miatt.régen?????úgy h most is csak mindössze 14 éves?mióta pasizik?ovis kora óta?sztem felejtsd el de gyorsan ezt a csajtamúgy snincs neked szükséged egy öngyilkoshajlamú csajra.az hiányzik h ha szakítotok azzal zsorljon h megöli magát???ez kell neked?gondolkozzál már!!!!!!!!
2011. febr. 5. 19:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Engem zsarolhat vele. Nekem volt már ilyen barátnőm kivágtam mint macskát sz.rni és azóta él mint hal a vízben!:) És amúgy alapozok mellé, és nem csak ő van az életemben. Ha eldob vagy úgy alakul én boldog leszek. Már megtanultam játszani :) Köszönöm hogy velem vagytok. !!
2011. febr. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!