Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem már fél éve szakított,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem már fél éve szakított, de most lett új palija és ez nagyon zavar. Szerintem még Szerelmes vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Amíg nem volt palija addig is rossz volt de most még roszabb. Úgy érzem nem érek nélküle egy darab szart se, úgy tekintettem rá mikor külön is voltunk hogy nekem vigyáznom kell rá óvni az élet csapásaitól, és meg se tudok próbálni másik lánnyal kapcsolatot kialakítani, mert egyszerűen rajta kívűl egyetlen lányra sem tudok úgy nézni mint nőre. Nagyon rossz érzés, magatehetetlennek érzem magam le vagyok törve az életem se úgy alakul emiatt ahogy kellene. Sikertelenségek halmaza az utóbbi időszak. Lehetséges hogy a lelki társam is ? Vagy csak szimpla Szerelem lenne ? Valaki aki volt már hasonló helyzetben, kérem írja le nagy vonalakban nekem.
2011. febr. 5. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem is, lol.
2011. febr. 5. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

nem lehet a lelki társad, akkor kölcsönös lenne...

de szerelmes vagy még sajnos :( tudom milyen szar :(

2011. febr. 5. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:
de épp ez az hogy azt mondta, hogy a lelki társa vagyok, és olyan dolgokat talált meg bennem amiket másban soha nem fog. És ő nem szeretne elfelejteni soha. De ez esik a legrosszabbul hogy pozitív dolog voltam az életében mégis megválik tőlem legalább hordott volna le valami rossznak :(
2011. febr. 5. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi volt a konkrét ok,amiért elhagyott?
2011. febr. 5. 15:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Ellentmondásos a dolog, de azt mondják már nem szeret, meg még fiatal és nem akar nálam leragadni ilyenek, szóval élni akar.
2011. febr. 9. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!