Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy legyen valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy legyen valami? 12éves lány vagyok, és két éve járok egy fiúval, de nem történik semmi.

Figyelt kérdés
néha egy b.nőm beszél vele hogy legalább beszélgessen velem!szerintem főleg az a baj hogy nem mer,deazt is én kérdeztem meg hogy járunk-e mer tuttam hogy én is bejövök neki,(meg ő is nekem) de ennyi.néha kicsit beszélünk a suliban de semmi több.nem akarok folyton én kezdeményezni,beszélgetni,stb.!mindig elfelejt!lehet h csak azért jár velem,hogy legyen b.nője?én már sokszor mondtam hogy így nem jó,de nem naon történt semmi.egyszer üvegezéskor smaciztunk,de többször nem pedig én akarnék!MIT TEGYEK?Lehet hogy szakítsak??Nem akarom hogy így maradjon mint most!!lécci írjatok!
2009. febr. 8. 19:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

jajj ,most mit kell cseszetetni szegényt? -.-' azért vagyunk itt h válaszoljunk ,nemde?!

Nah szówal ha járnia karsz vele még akkor ez tedd: menny oda és mond neki h döntsön ő h mi legyen 8ezt kedvesen mond) és adhatsz neki vele egy puszit =)

hapedig inkább anemhez húz a szíved : mond neki h kap 2 hét "próbidőt" ha a 2 hét alatt odajön hozzád dumálni szb akkor van esélye hapedig nem képes erre szerintem nicns értelme dovább kínlódni vele...

jah és ha tanácsra van szükséges megadom az msn em ;P

egy korod beli lány.

2009. márc. 17. 20:07
 22/23 anonim ***** válasza:
nyugodtan pontozzatok le, de a 12 éves már nem számít 'olyannagyonkicsinek.' pl, én 14 vagyok, és még 12 voltam amikor először csókolóztam meg volt barátom több hónapig (aki akkor volt 15 éves...én már majdnem 13, de azis 12!) szóval. egyszer mindenkinek eljön ez a pillanat. na nekem emgvolt pl. szal azért mert 12 éves nemkell rögtön ' jajj kicsi avygh még ehhez ahhoz' tudom, hogy mindenki utálta amikor ezt csinálták vele, és 'jaj végre nagyobb lettem msotmár összevissza szidhatom a kissebbeket' biztoshogyezvan. amúgy meg, szerintem (kérdésre válasz) az osztályodbeli fiúk nem hozzádvalók. nekik kb 1-3 évvel fiatalabb lány illik agyban (és ezt komolyan:) szóval hozzád is egy ennyivel idősebb fiú illene...nemmondom hogy feltétlenül, de vele jobban kijönnél.
2010. márc. 30. 18:29
 23/23 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat! Segítettetek. :)
2010. aug. 6. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!