Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy legyen valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy legyen valami? 12éves lány vagyok, és két éve járok egy fiúval, de nem történik semmi.

Figyelt kérdés
néha egy b.nőm beszél vele hogy legalább beszélgessen velem!szerintem főleg az a baj hogy nem mer,deazt is én kérdeztem meg hogy járunk-e mer tuttam hogy én is bejövök neki,(meg ő is nekem) de ennyi.néha kicsit beszélünk a suliban de semmi több.nem akarok folyton én kezdeményezni,beszélgetni,stb.!mindig elfelejt!lehet h csak azért jár velem,hogy legyen b.nője?én már sokszor mondtam hogy így nem jó,de nem naon történt semmi.egyszer üvegezéskor smaciztunk,de többször nem pedig én akarnék!MIT TEGYEK?Lehet hogy szakítsak??Nem akarom hogy így maradjon mint most!!lécci írjatok!
2009. febr. 8. 19:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
20.06-os igazad van! Bár én is így gondolkodnék...
2009. febr. 8. 20:53
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
20.06 Igazad van, en 18 leszek es most van baratom mar lassan 2 eve lessz h egyutt vagyunk, es en is 15 evesen kezdtem el pasizni, es nem is fekudtem le egyikkel sem csak ezzel akivel most egyutt vagyok, nagyon komoly a kapcsolatunk, es jol gondolod te is a dolgokat! Ha mar valaki 12-13 evesen odaadja magat az elso jot-mentenk nah annak nem nagy jovot sorsolok, de hidje el mindenki hogy a nevelestol is fugg!
2009. febr. 8. 21:32
 13/23 anonim ***** válasza:
42%
a 20:06osnak igaza van 1 részben de pl én 16 leszek és nem vagyok szűz és nem azért vesztettem el hogy nagyobbnak tűnjek egyedül édesanyámnak mondtam el mivel ő mindenről tud ami velem történik én csak azért vesztettem el a szüzességemet mert szeretem a barátnőmet az igaz hogy a 12 évesnek még bőven elég a smaci de itt írjátok hogy fiatalok még ez meg az a korosztály de szerintem döntse el mindenki maga hogy milyen érett
2009. febr. 8. 21:35
 14/23 A kérdező kommentje:

NEM ÉRTI SENKI HOGY ÉN NEM AKAROK TÖBBET NAPI 1-2 BESZÉGETÉSNÉL MEG MSNEZÉSNÉL!?NEM AKAROK 12 ÉVESEN LEFEKÜDNI!!!ANNYIT AKAROK HOGY BESZÉLGESSÜNK MEG ILYESMI!

MAJD 19-20 ÉVESEN VALAKIVEL TALÁN KOMOLYABB LESZ DE NEM ÉRTEM EZT MÉRT NEM ÉRTI SENKI?

2009. febr. 8. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Egy, esetleg kettő évvel idősebb fiúval tudsz talán "járni"... ilyen idősen a fiúk még elég éretlenek, és kb. így illenétek össze. Ez a fiú még fiatal hozzád.

2009. febr. 8. 22:42
 16/23 anonim ***** válasza:
25%

Kicsi lány!

Bezsélgess mással és msn -ezz mással. Lehet hogy ő még ezt is kotainak tartja.Sőt ne minden pasi szereti ha nyomulnak.

Túl korán érő típus vagy.

Még babáznod színezned kéne vagy valami hasonló.

2009. febr. 9. 05:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne cseszegessétek már szegényt. Mégiscsak 12 éves, nem három. Én azt mondom, ajánlj fel neki választási lehetőséget, hogy szakítani akar veled, vagy tényleg legalább megpróbál úgy tenni, mint ha járnátok. (Nemsokára jön a következő kérdés:"A csajom azt mondta, h vagy kidob, vagy próbáljak jobban közeledni hozzá. Mit tegyek?" :P)
2009. febr. 9. 14:59
 18/23 A kérdező kommentje:

Kössz a válaszokat ez a következő kérdéses vicc jó volt!

:D aki írta meg az az előtti sokat segített!kösszi nekik!:)

2009. febr. 9. 21:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Szívesen. :) Az utolsó.
2009. febr. 10. 19:55
 20/23 anonim ***** válasza:
igazuk van meg csak 12 eves vagy!meg raersz
2009. márc. 1. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!