Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz vagy jogos amit érzek?
"engem nem tud átverni :)"
hehe, már akkor átvert, mikor legelőször megismerted...Majd figyeld csak a továbbiakat
Jogos, ill. maximálisan érthető. A jogos azért nem annyira jó szó rá, mert nem várhattál teljes hűséget egy ilyen sráctól, hiszen ismerted az előéletét. És szerintem te is csak röhögj rajta, ennyit ér az egész hercehurca vele. Nem kóser a srác és kész, te pedig ezt tudtad előre.
Meg amúgy is, gondolj bele, milyen logika ez: "engem nem tud átverni". Az jó, ha azért nem csal meg, mert észrevennéd? Egyébként nincs igazad, meg tudja úgy csinálni, hogy csak akkor vedd észre, amikor például provokációnak akarja használni, hogy szakíts vele. Vagy a szerető elárulja neked. Hogy ne tudná megtenni? Egy példának. Tudod te, hogy egy ilyen srácnak milyen baráti köre van? Lazán kisegítik. Tudom, mivel sajnos épp elég ilyet látok/hallok egy barátnőmnek köszönhetően :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!