Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatról? Ki az aki ilyenben él?

Figyelt kérdés
Mennyi a távolság köztetek? Mennyire müködik így a kapcsolat? H tartjátok a kapcsolatot? Kort nemet és komoly választ kérnék. Sztetek első kapcsolat is lehet távkapcsolat? 22f
2011. febr. 2. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Köztünk 170km van, eddig jól megy, de jobb lenne együtt.

Ő 18l én 20f:)

2011. febr. 3. 00:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Olyan 5000 km lehet köztünk és lassan fél éve kitartunk. (nem gépeltem el, tényleg 5000)

Szerintem ez nálunk azért működik, mert eleinte szó sem volt kapcsolatról, csak barátok voltunk. Aztán valahogy kialakult.. hozzászoktunk az levelezéshez, netes beszélgetéshez. Az is segít, hogy már biztosan kiköltözök hozzá. Így van célja a mindennapoknak.. "befejezni a sulit, összespórolni a pénzt és nagyon boldogan élni Vele!" :)

2011. febr. 3. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:

nem mondom, hogy senkinél nem működhet, csak azt tudom mondani, hogy nálunk nem működött. egy idő után nyűgnek fogtuk fel, hogy minden hétvégén valakinek utazgatnia kell, hogy sose tudunk egymás nélkül a saját haverjainkkal bulizni, szórakozni menni, mert a hétvégét 'kötelező' együtt töltenünk, hétközben meg suli, munka.. ha meg hétvégén nem találkoztunk volna, akkor egyáltalán semmikor, aminek megint nincs értelme...

szerintem csak akkor tud működni, ha mindketten nagyon komolya gondoljátok, akarjátok, és nem zavar, hogy fel kell adni a szabadságotokat valamilyen szinten.

2011. febr. 26. 18:07
 14/17 anonim ***** válasza:

sziasztok.

én ilyenben élt

2011. febr. 26. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:

sziasztok.én ilyenben éltem pontosan 2hónapig.

akkor voltam 19 ő 25.Amúgy csaj vagyok.A párom és én köztem közel 3000km távolság volt ugyanis ő Angliába dolgozott.

Haza jött két hétre,együtt töltöttük azt az időt.vissza jött ide dolgozni és én két hétre rá kijöttem hozzá.azóta együtt vagyunk minden oké köztünk és nagyon szeretjük egymást.

megérte mind kettőnk részéről hogy abban az időszakban hűségesek voltunk egymáshoz és most minden időnket együtt tölthetjük.

ja igen és mindennap telefon,msn,skype segítségével beszélgetünk.mindig tudtuk hol jár a másik.

szerintem a távkapcsolatot egy bizonyos próbaként is fel lehet fogni.lásd a mi példánkat:)

remélem segítettem valamennyit.

üdv és minden jót

2011. febr. 26. 18:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Parommal kulfoldon ismerkedtunk meg, 3 het utan ossze is jottunk es meg 3 hetig szinte egyfolytaban egyutt voltunnk.(egy helyen dolgoztunk)Akkor 20 evesek voltunk mindketten.

Mikor hazajottunk,nem tudtuk biztosra, hogy mi lesz, mert mindketten tanultunk es 120 km-re egymastol. Ket hetre ra ellatogatott hozzam, es egyutt toltottuk az egesz hetveget es azota is igy megy, mar masfel eve.

Altalaban hetente, vagy kethetente talalkozunk 2-3-4napra, mikor hogy sikerul.Nem konnyu, voltak nehez idoszakok is(volt egy honap szunetis) de nagyon szeretjuk egymast, es eddig sikerult mindent megoldani.Vakacioban szinte mindig egyutt vagyunk, vagy az en szuleimnel vagy az o szuleinel.

2011. febr. 26. 18:48
 17/17 anonim válasza:
Én is távkapcsolatban élek már 4,5 éve. A páromnak tökéletesen megfelel, hogy csak heti egy-két alkalommal találkozunk pedig csak 15 km-re lakunk egymástól. Nekem nem annyira felel meg, de ő azt hiszi, hogy minden rendben van. Én lassan teljesen kikészülök idegileg. Próbáltam már szakítani, de nem engedi a párom, mert mindig visszasírja magát hozzám és én vissza is fogadom, mert nagyon szeretem. Csak azt nem értem, akkor miért nem akar velem egy kicsivel több időt eltölteni, ha szeret. Vagy talán ez már nem is szerelem a részéről, hanem valami más? Szóval attól, hogy az egyik félnek megfelel a távkapcsolat, nem biztos, hogy a másik félnek is megfelel.
2011. febr. 26. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!