Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatról? Ki az aki ilyenben él?
Szia
Mi számít távkapcsolatnak? Heti egyszer, ritkábban kétszer találkozunk már 5. éve és minden jól működik.
Tényleg esélytelen? Akkor mindjárt szólok a páromnak, hogy pakolok, és költözök, mert nekünk már 9 éve szakítanunk kellett volna. :)
Minek mondasz olyasmit, amihez fingod nincs? :)
Én hosszú évekig éltem távkapcsolatban. Nem egyszerű, nem könnyű, de ha mindkét fél komolyan gondolja, akkor működik. Mi nyáron összeházasodtunk, most pedig az első babánkat várjuk. Van ilyen is.
Mért ne lenne elég heti 1 alkalom? Akik távkapcsolatban élnek általában 1 találkozó alkalmával nem csak pár órát töltenek együtt...
Amúgy nekem volt egy 7 hónapos kapcsolatom, 200 kmre laktunk egymástól, és nem a távolság miatt lett vége, hanem azért, mert a srác betegesen féltékeny volt. Folyamatosan hisztizett, ha barátnőimmel elmentem valahova.
Számomra soha nem a találkozás gyakoriságával volt a gond egy távkapcsolatnál, hanem az anyagiak. 7 hónapos kapcsolatomnál abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy nagyon olcsón tudtam utazni.
A kapcsolatot msn-en és sms-ben tartottuk, akkor én 18 voltam, a srác pedig 20.
Egyébként én havi 1-3 közös hétvégével is bőven ellenék 1 kapcsolatban az összeköltözésig: nem szeretem, ha folyton a nyakamba liheg a másik fél, aminek köszönhetően a barátaimat hanyagolnám. Együttélésnél meg már más a dolog.
Első kapcsolatnak nem javasolnám senkinek sem, bár ez nagyon egyénfüggő. Én imádok utazni, ha párommal vagyok, akkor szeretek sok időt vele tölteni, viszont azt is igénylem, hogy legyen szabad terem. Így az én igényeimnek tökéletesen megfelel ideiglenesen egy távkapcsolat.
szia, első kapcsolatom, működik (lassan egy éve nem taliztunk) , minden másnap msnezünk, imádom őt, szerintem ennyire nem szerettem volna belé, ha a közelemben él, teljesen megismertem őt így, tudom miről mi a véleménye, az érzelmeiről könnyebben tud beszélni,mindenről. Jaj és több mint 1000 km köztünk a távolság, de nyáron ez megnövekszik 7000 km-re, s akkor még netje sincs mindig, de imádom Őt!!!!
Ő 20/F, én 18/L
Semmiképp nem esélytelen. Mi kéthetente egy hétvégét töltünk együtt, többszáz kilométer áll közénk mégis együtt vagyunk több mint 8 hónapja. Telefonon meg msnen tartjuk a kapcsoltat és nem múlik el nap hogy ne beszélnénk. Működik.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!