Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin-nap külön?

Figyelt kérdés

Egy hét múlva Valentin-nap. A barátnőmmel nem kerítünk túl nagy jelentőséget ennek az ünnepnek, de azért meg szoktuk ünnepelni egy éttermi vacsorával például.

Eddig még az idei "esemény" nem volt téma közöttünk, de ma felhoztam Neki, hogy hát jövő héten Valentin-nap és elmondtam, hogy milyen programra gondoltam. Erre Ő bejelenti, hogy az Anyjáékkal megy étterembe, ez már meg van beszélve és mivel én nem hívtam, ők meg igen és azzal megy, aki hívja, mivel Ő a lány és nekem kellene (kellet volna) hívnom őt, nem Neki engem...

Bennem van a hiba, hogy ez baromi szarul esett, vagy már tényleg ennyire elkéstem vele?? Nem hiszem, hogy 1 héttel előtte még késő!

Persze nem adtam megbántottságomnak egyértelmű hangot, mert ilyen helyzetben eléggé introvertált vagyok, nem vagyok az a "kibutítom a bilit" típus sajnos, inkább befordulok.

Na mindegy... Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mi van ilyenkor? Mi a véleményetek? Mert szerintem ez nem normális dolog és marhára bánt...

2009. febr. 7. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Bizony hogy nem az, de faggasd ki őt is, hogy PONTOSAN mi a baja, mert nem hiszem hogy ez.

A lányoknál az őszinteség nyerő (nálam legalábbis), mondd el neki azt, amit itt leírtál.

2009. febr. 7. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

magamból kiindulva tuti valamiért haragszik rád és bizti nem azért hogy nem hetekkel előbb hívtad őt vacsizni stb

2009. febr. 7. 23:02
 3/7 A kérdező kommentje:

hát...bárcsak olyan könnyű lenne elmondani amit leírtam. Nehezen beszélek olyan dolgokról amik bántanak.

Nem hinném, hogy adtam volna rá okot, hogy haragudjon rám. Egyébként meg nem is viselkedik úgy, mintha megbántottam volna. Az gondolom egyébként is meglátszana rajta.

2009. febr. 7. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban nem hiszem, hogy egy hónappal előre be kellene jelenteni, ha együtt akarsz lenni valamikor a pároddal. Meg gondolhatta volna, hogy Valentin napon úgyis csináltok valamit. És ha már a szüleivel akar vacsorázni, lehetett volna benne annyi, hogy esetleg téged is elhív magukkal...

Ezek elég gyanús dolgok, szerintem gondold át, hogy minden valóban rendben van-e köztetek, és erről kérdezd meg a barátnődet is, hogy ő hogy látja.

Ne félj elmondani az érzéseidet, egy kapcsolat akkor működik, ha a felek a jó- és rossz gondolataikat is megosztják egymással. A problémák elhallgatása nem szül megoldást- sőt ha majd egyszerre tör felszínre a feszültség, az sokkal rosszabb lesz.

2009. febr. 8. 01:55
 5/7 anonim ***** válasza:
hat en nem mondanam meg azt a baratnomnek h figyelj valentin napkor el megyunk etteremben es meg csak karacsony van az meglepetes kell legyen az ajandek az nap kell meg mondani es ha addig nem tervezett volna semmit akkor ossze jott volna neked is
2009. febr. 8. 10:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát, hogy őszinte legyek, nem teljesen értem, hogy a utolsó válaszoló mit is írt, csak úgy nagyjából... :D

Amúgy tegnap este és a mai nap folyamatosan ezen rugózott az agyam. :S

Egyébként az meg milyen dolog, hogy az anyja elhívta Valentin-napozni?? Ha még minket hívtak volna az még ok, de hogy csak őt??? Szerintem ez nem túl szép dolog. Eddig sem éreztem úgy, hogy szeretnének, de most legalább már tudom is, mert ez szerintem szándékos kicseszés velem szemben... De ettől függetlenül, a barátnőmnek azt kellett volna mondania, hogy

a: ha Ő megy, akkor én is

b: előbb megvárja, hogy én mivel állok elő

Ennél jobban nem is tudta volna elrontani a kedvemet...

2009. febr. 8. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:

az utolso valaszolo vagyok (magyarul van irva)

Karacsonykor mondod meg neki h valentin napra ne csinalj programot senkivel mert el viszlek vacsorazni inkabb szombaton mondtad volna meg neki h legyen meglepetes

2009. febr. 9. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!