Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó a csajoknak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a csajoknak hogy átvágják a hapsikat?

Figyelt kérdés

Hócipőm televan azzal a szöveggel, hogy a hapsik vágják át a csajokat. Ez hol igaz? Eddig 2 nő dobott, pedig nem is játszottam a baromi hősszerelmest. Jó volt velelenni, napi kétszer hívtam, jóléreztük magunkat egymással (legalábbsis én ezt láttam),de velem nem feküdt le, mert korai, de a haverjaival meg dugott nagyokat. Hogy a francba léteznek ilyen kétszínű krvák?

Sportos, jóképű gyereknek tartanak jó szöveggel. Soha se siráknkozok, de így név nélkül most kiengedtem mert legbelül ezt érzem.

Miért kell egy nőt semmibe venni azért, hogy érdeklődjön irántam és szeressen? Amint kimondanám, hogy szeretem rögtön nem lennék semmi csak egy farok mint a többi akit megkapott és másnap dobna is el.

2009. febr. 7. 14:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Empátia, tolerancia, türelem. Amíg ezek nincsenek meg benned-márpedig úgy látszik jelenleg híjján vagy- addig ne is álmodj normális kapcsolatról!Minden csajnak szüksége van egy olyan pasira, akiben ezek együttvannak.Addig meg marad a lélekölő "szívatás" és azért lássuk be,ebben te is hibás vagy...
2009. febr. 7. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:
8%

Ha kimutatod egy lánynak hogy tetszik neked, kedveskedsz, segítesz, erre ő átgázol rajtad,kihasznál, majd mással kezd el flörtölni folyamatosan(!), levegőnek néz, elnéz melletted hozzád se szól.Már 3x jártam így !

Ennyit a lányokról részemről.Soha többé nem alakítok ki szorosabb kapcsolatot senkivel !

2009. febr. 7. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért? Jó az a csajoknak ha átvágják a hapsikat?
2009. febr. 8. 01:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyerekes dolog ilyesmin siránkozni. Ilyenek az emberek. Ezt el kell fogadni, ezzel együtt kell élni, alkalmazkodni kell hozzá. Ez van. A lezsibbadt kamaszok szokták a diszkók előtt kórusban skandálni, hogy "mindenki tudja, hogy minden nő ku_va". Pedig mi srácok sem vagyunk jobbak. Aztán ahogy benől a fejük lágya egyre inkább beletörődnek, hogy ez ellen nem igazán tehetnek. Kezeld ezt a dolgot nagyon lazán. Szerezz be minél előbb egy kocsit, úgy könnyebb csajokra vadászni.
2009. ápr. 16. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!