Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó a csajoknak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a csajoknak hogy átvágják a hapsikat?

Figyelt kérdés

Hócipőm televan azzal a szöveggel, hogy a hapsik vágják át a csajokat. Ez hol igaz? Eddig 2 nő dobott, pedig nem is játszottam a baromi hősszerelmest. Jó volt velelenni, napi kétszer hívtam, jóléreztük magunkat egymással (legalábbsis én ezt láttam),de velem nem feküdt le, mert korai, de a haverjaival meg dugott nagyokat. Hogy a francba léteznek ilyen kétszínű krvák?

Sportos, jóképű gyereknek tartanak jó szöveggel. Soha se siráknkozok, de így név nélkül most kiengedtem mert legbelül ezt érzem.

Miért kell egy nőt semmibe venni azért, hogy érdeklődjön irántam és szeressen? Amint kimondanám, hogy szeretem rögtön nem lennék semmi csak egy farok mint a többi akit megkapott és másnap dobna is el.

2009. febr. 7. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mert vannak érzelmileg alulfejlett egyedek mind férfi és mind női számban is, majd kiélik magukat, és vagy pár nemi betegéggel, és egy olyan állapottal találkoznak h nem tudnak egy normális kapcsolattót kialakítani, vagy benő a fejük lágya és felnőnek érzelmileg
2009. febr. 7. 14:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

És a pasiknak miért jó, hogy átvágják a nőket? Miért kell megjátszani, hogy szereted a másikat, aztán pár hónap múlva kihajítani vagy mert nem kaptad meg az ágyban, vagy megkaptad, de nem elég, mert inden ujjadra kell egy szexpartner?

Igen, én is azt hittem szeret, azt hittem jól érzi magát velem, sőt azt is, hogy megérdemli, hogy neki adjam a szüzességem...És igen, ki is dobott, amint megkapott. És igen, amint kimondom, hogy szeretem, szeretném szorosabbra fűzni a kapcsolatot, abban a pillanatban visszatáncolt és szakított. Na erre köss csomót.

Ilyen szánalmas férgek vannak nőben és pasiban is. Csak a jó emberek nehezen találnak egymásra...

2009. febr. 7. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, a csajok se külömböznek tőlünk, nálunk is van aki a mellekre bukik, van aki a szerelemre, náluk is ugyanugy van aki a farkakra van aki a szeretetre...

Ez van majd megtalálod az igazit mint én :)

18-F

2009. febr. 7. 14:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
amíg a 17-24 évesek azt érzik h még "élniük" kell addig ez így lesz-marad, keresni kell és okosan szeretni ha nem akarod h megbántsanak, ilyenek az emberek
2009. febr. 7. 14:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne add könnyen magad! Húzd egy kicsit a csaj agyát, érezze úgy, hogy megküzd érted. A nehezebben megkapható pasikat jobban szeretjük mi, csajok.:) (Véleményem szerint...:D)
2009. febr. 7. 14:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent az, hogy megküzdött érted. Az én exem 4 hónapig küzdött értem. Megkapott, elérte a célját és annyi volt, repültem. Képesek hónapokig is küzdeni vkiért, csak, hogy elmondhassák, ez is meg volt.
2009. febr. 7. 14:28
 7/14 A kérdező kommentje:

Le van tojva hogy te ilyenekkel futottál össze. Én tudom magamról hogy normális vagyok és nem tudlak sajnálni, max idegesít, hogy ilyenekért síránkozol. Megkapjátok a normális hapsit, az nem kell, helyette kell egy olyan bunkó ízléstelen fsz aki dob titeket a dugás után, vagy még előtt..ennyit az idióta gondolkodásmódotokról.

Azon pedig mit csodálkoznak a nők, hogy dobja őket a hapsi ha 1-2 hónap alatt ha nem sikerül lefeküdniük? Az a csaj amelyik nem szűz, valószinűleg már tapasztalt annyira, hogy tudja a szex nem kényszer, hanem egy olyan luxus amit mindenki megengedhet magának. És élvezni kell, nem rágódni rajta.

Másfelől pedig az mi, hogy velem nem, de haverjával meg átkúrják az egész napot?? De velem nem, mert túl korai lenne? Nem is egy ilyen eset volt. Ennyit érnek a kislányok..ezeket tényleg csak dugni érdemes mert másra nem lehet őket használni. Tartós kapcsolat??? Kékeres nagy lófsz...

2009. febr. 7. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
mert mostanábban egyre jobban el qurvolnak a lányok!én pl mostleszek 17éves és már családra vágyok(ne néz hülyének)1éve vagyok a barátomall nemsokára a felesége leszek,jah és nekem ő volt az első és ő is marad!ezt csak azért írtam le mert még vanak hozám hasonló csajszik akiknek nem csak a disco,a pia és a pasikon jár az eszük!hanem hogy megtalélják azt akivel az életüket le tudják élni!
2009. febr. 7. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Na a kommentedhez füzöm, akkor ne " kislánnyal kezdj " ja és a nöknek is lehet ilyen problémájuk, és ne hurrogd le hogy téged nem érdekel, mert öt is érdekelte a te kérdésed, mert válaszolt, én csak annyit tudok mondani kitartás, ennyi az egész !!! És ne csitrikkel kezdj !
2009. febr. 7. 14:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

rosszul választasz. nekem is van egy hasonló fiuismerosom, es nem ertem, miert nem "csapnak le" rá a csajok, de az evek soran rajottem, hogy egyszeruen hihetetlen xarul választ.

persze, az ember nem határozhatja meg, hogy kibe lesz szerelmes, de szerintem elobb utobb meglesz a megfelelo csaj mindkettotoknek.

de szar tud lenni, aterzem.. annyit tudok mondani, hogy ne utald meg a noket, ne abrandulj ki belolunk, ne altalanosits, nem minden csaj ilyen.

2009. febr. 7. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!