Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak, vagy lépjek tovább?
heh.. a nők télleg nem tudják mi kell nekik..:DDD ez nagyon jó:DXDDD
na komolyra fordulva..:
itt szerintem az a baj, hogy túl hamar találtad meg a tökéletes párt. nem tudtad magad kiélni...
(szerintem)
neked még szükséged lett volna arra hogy felcsináljanak és ott hagyjanak hogy átbasszanak kihasználjanak és csak ezután értékelnéd a mostani párod..
23/f
Semmiképp se lépj félre!
Sajnos ezt csak magad döntheted el. Néz mélyen magadba (tudom, hogy ez most milyen sablonnak hangzik) és dönts. Ezt a döntést senki más nem hozhatja meg helyetted.
Moszuke vigyázz nagyon kiérződik a keserűség!
Hidd el nem minden nő ugyanolyan.
". Míg mások buliznak, és frissen szerelmesek, majd csalódnak, nekem van egy mondhatni állandó, kiegyensúlyozott kapcsolatom, de már elfelejtettem milyen szerelmesnek lenni. Beszéltem párommal a problémáról, de semmire se jutunk soha"
Tessék, magad válaszoltad meg. Ellaposodott a kapcsolatod, unalmassá vált. Megszokottá, állandóvá. Az soha nem elég, hogy csak úgy megbízhatóan "van" a másik!
Próbáljátok meg feldobni a kapcsolatotokat, izgalmassá, színessé tenni!
Ha ez nem megy, akkor hiába. Az emberek változnak, különösen ebben a korban. Semmi sem garancia, hogy együtt is maradtok. Ha nem tudtok együtt fejlődni, akkor megette a fene.
Beszélgess vele, és ne hagyd, hogy elmeneküljön a kérdés elől. Vagy miért nem sikerült jutni eddig semmire a beszélgetésekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!