Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha a párod ismeretlen (bár munkatárs) négernek megadja az e-mail címét és emiatt én nem kezdek el vele veszekedni?
Najó, még egyszer megpróbálom értelmezni amit kérdezel. Tehát te nem veszekedtél a pároddal, mert megadta valakinek az e-mail címét? Miért kellett volna veszekedned?
A másodikat nehezebben sikerült értelmeznem. Tehát az a kérdés, hogy rossz-e, hogy nem veszekszel a barátnőddel amikor kellene? Rossz. Más kérdés, hogy van-e okod veszekedni.
Az a kérdés lényege, hogy megadja-e az e-mail címét a taxis munkatársának, akinek mellesleg néger munkatársa van.
Jól értem, ugye?
Ugye te vagy a lány? És úgy gondolod hogy többet érez a párod a kollégája iránt? (elég nehéz értelmezni amit írtál)Te pedig nem hisztizel emiatt...Nos ha jól értelmeztem:
A taxis mondata elég érdekes, tényleg úgy tűnik, hogy féltékeny, de az is lehet hogy csak nagyon jóban vannak és félti(bár őszintén szólva ezt kétlem) . A legjobb ha leülsz vele tisztázni ezt. Nem kell vele balhézni, egyszerűen csak kérdezz rá, a bizonytalanság a legrosszabb. Illetve írhatnál a kapcsolatotokról pár dolgot, minthogy hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, illetve neked és neki milyen a kapcsolata ezzel a bizonyos munkatárssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!