Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a férfiakat ha egy nő nagyon ragaszkodik
hozzájuk?
Szia! Ezt már sokszor kérdeztem magamtól, és másoktól is. Már én is észrevettem, hogy sajnos így van. :(
Nem szeretik, ha ragaszkodnak hozzájuk, mert minden csajt a magukénak akarnak, és ha azt a látszatot keltik, hogy barátnojuk van, vagyis ha ragaszkodik hozzájuk valaki, akkor meg vannak ijedve... En ezt gondolom, nemtudom!:(
2009. febr. 6. 20:07
Én férfi vagyok izig vérig, de szerintem ez csak akkor igaz. Ha az ember nem szereti a másikat. Én párommal több éve együtt vagyok. És az összes eddigi kapcsolatomban ragaszkodtam a páromhoz.
2009. febr. 6. 20:10
3/11 A kérdező kommentje:
Hát Ő csak barátként szeret.De szeretném ha jobban érdeklődne és ragaszkodna.
Második válaszolónak teljesen igaza van.
Egy férfit csak akkor zavar a párja ragaszkodása, ha nem szereti (annyira szerelemmel). Ez egy megváltozhatatlan örökérvényű tény, amely minden férfira egyformán érvényes (ritka az ilyen), legyen az érzelmes, macsó, vagy rideg stb fajta pasi. Ezt tényt sajnos a nők nem tudják megemészteni...(érthető módon persze)
A probléma az, hogy sajnos sok nő nem is veszi észre a párjuk érzelmeinek a minőségét.
Nekem is volt olyan, hogy érzelmek nélkül ugrottam be egy kapcsolatba, és ugyan bíztam benne, hogy szerelmes leszek, de nem lettem az, és akkor ott nagyon zavart a barátnőm ragaszkodása.
Ugyanez pedig abban a kapcsolatban, amikor fülig szerelmes voltam egyenesen áldás volt, hiszen szerettem.
24/f
2009. febr. 6. 20:47
teljesen egyetertek. Ez a srac te is mondod, hogy baratkent szeret, amig ez igy van, zavarni fogja a ragaszkodasod. Igazabol amig tolef megkap mindent kapcsolaton kivul, lehet, nem akar tobbet, mert ez igy kenyelmes. Az a problema, hogy a nok ezt nem kepesek latni sokszor, tehat benne vannak olyan kapcsolatban is akar, ahol a ferfi nem kezeli nokent, mert felnek, hogy egyedul maradnak. Erdekes, hogy engem nem zavar, sem a paromat az egymas ragaszkodasa, mert imadom. 23|l
2009. febr. 6. 20:58
6/11 A kérdező kommentje:
Azt kell mondjam igazatok van.De adjatok tanácsot,hogy mit tegyek? Nekem igy is jó a kapcsolat. Ne keressem,tegyek úgy mintha nem érdekelne annyira?
Nem támadó vagy kioktató jelleggel mondom ezt neked, pusztán szimpla jóakarással: ha belementél egy ilyen viszonyba, mert az gondolom kényelmes volt stb. akkor tanuld meg vállalni érte a felelősséget, illetve mivel nem vagytok párban, alkalmazkodj a helyzethez/hozzá.Mást nagyon nem tudsz tenni.
2009. febr. 6. 21:21
Ez a nőknél is így van. Ahhoz ragaszkodnak akit szeretnek. Örök érvényű.
Engem is zavart, amikor olyan ragaszkodott hozzám meg akart mindig velem lenni, akivel igaz jártam, de nem voltam szerelmes, csak úgy volt...
2009. febr. 6. 21:30
Próbáld ki, hogy magadra ragasztasz egy tapaszt, ami SOHA nem jön le... de még addig sem, amíg megmosakszol alatta...
2009. febr. 6. 23:22
Igaza van szerintem is az előttem szólóknak, hohy ahhoz ragaszkodik, akti szeret. De én már azt a végeletet is megéltem, hogy közölték velem, kevesebbet kellene együtt lennünk, utána meg a vállamon sírt, hogy egyedül van és őt senki nem szerette. -.-'
2009. febr. 7. 02:10
Kapcsolódó kérdések: