Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak "tuti jeleket" amikről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak "tuti jeleket" amikről fel lehet ismerni egy meleget?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy beleszerettem egy srácba, de nem tudom, meleg-e. Ha igen, nem akarom annyiban hagyni a dolgot. Vannak jelek vele kapcsolatban, de mindegyik mellé van ellenérv is. Kérlek segítsetek. Minden apró "jel" érdekel, ezekből már tovább tudnék lépni.
2009. febr. 6. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb az lenne,ha bepróbálkoznál nála,úgyis elutasít,ha meleg.-Reaper- [22/F]
2009. febr. 6. 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Sok melegnek vannak határozottan nőies vonásai, pl affektálnak, beszéd közben úgy gesztikulálnak, mint egy nő. az egész kisugárzásában van vmi lányos..

de ez persze ne az összes melegre jellemző kizárólagosan. vannak köztük olyanok, akkről soha meg nem mondanád, hogy az.

2009. febr. 6. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak , de a milyen jelek? mert ez is nagyon fontos
2009. febr. 6. 12:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy ilyen nincs. Bár én (leszbikus) lány vagyok, mégis magamra alapoznék, mert szerint nincs olyan sok különbség, csak minden fordított... :-)

Külső jelek nincsenek. Vannak a rózsaszín-lányos fiúk, akiket sokan melegnek mondanak, de a nagyrészük egyáltalán nem az, csak metroszexuális. Erre nem szabad alapozni. Viselkedésben sincs különbség, legfeljebb az, hogy talán inkább lányok a barátai, velük érti meg magát igazán. (Én fiúkkal barátkozom főleg.) Esetleg ha látod rajta, hogy tetszik neki egy fiú (sokszor nagyon feltűnő tud lenni, ha valaki odáig van valakiért :-), vagy nagyon közeli kapcsolatban áll egy férfival, akkor lehetséges. De ez sem szükségszerű. Az tévhit, hogy minden meleg pasi nyávogós-nőies-rózsaszínruhás.

Tehát biztos jel NINCS, csak ha bepróbálkozol. :-) Legfeljebb elutasít. Mit veszíthetsz?

Remélem nem írtam nagy hülyeséget, és tudtam segíteni... :-) Sok sikert!

2009. febr. 6. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. azt hittem, ezek jeleknek számítanak... hát több jelt úgymond nem tudok írni. ismerek meleg fiúkat, náluk én ezt vettem észre. nőies viselkedés, enyhe rib@nckodás, odateszik magukat, kissé nyekergő hangon olyan henglejtéssel beszélnek, mint a nők. nőies gesztusaik vannak. lányos dolgokról szeretnek beszélgetni, divatról, pasikról, bulizásról, szépségápolásról. van vmi fura csillogás a szemükben. a járásuk is olyan nőies, kicsit riszálják a feneküket. szeretnek mélyebben kommunikálni, érzelmekről beszélgetni, emberi kapcsolatokról és pletykálni. én egy lány vagyok, és épp ezért van az, hogy én nagyon bírom őket, jókat dumálunk.

én ennyit tduok neked mondani. nem tudom, milyen jelekre gondolsz. a melegeknek nincs olyan egyezményes jelük, amire határozottan ezt lehetne mondani, hogy na ő meleg, mert mondjuk a bal fülében van fülbevaló. ez hülyeség. esetleg azt tudom még ajánlani, hogy regisztrálj be meleg site-okra, és ott kérdezz meg pár meleget erről.

2009. febr. 6. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen: egy hőmérő kiválóan megmondja.

A homoszexuálisokat pedig a viselkedésükről lehet felismerni. Tuti jel, ha megfogdos (már, ha azonos nemű vagy).

2009. febr. 6. 13:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia nekem is van egy hasonló problémám, sőt pontosan ugyan ez mint a tied! Ha gondolod írj privát e-mailt, és hátha közösen ki tudunk ötletelni majd valamit :)

Adam.

2009. febr. 7. 23:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok "bobo" vagyok, én tettem fel a kérdést. Ez a bepróbálkozás dolog nem lehetséges, mert én is srác vagyok. Úgy tünik, ez nem igazán jött le nektek. Ez azért valamilyen szinten bonyolít a dolgokon. Köszönöm a válaszokat.
2009. febr. 9. 11:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem Bobo, Bill. Csak elírtam
2009. febr. 9. 11:13
 10/12 anonim ***** válasza:

énis ugyan ebben a cipőben járok! Csak az a gáz h az aki nekem teccik eléggé egyértelmű jeleket ad, bár sokak szerint csak poénkodik, meghát barátnője is van bár elég félős típus, nemigazán beszélnek csak hétvégente

Sok sikert!

16F

2009. febr. 9. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!