Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért üldözök el magam mellöl mindenkit? Pedig én nem akarom!
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy tegnap megbántottam a barátnőm egy kicsit de nem akartam:( meg a legjobb barátommal is összevesztem és 10 éves barátság ment kárba:( ma meg egy lány barátom akivel jóban voltunk nagyon harakszik rám :( mindenkit elüldözök:'(:'( DE PEDIG ÉN NEM AKAROM!!!!!!!!! Véleményt léci!2011. jan. 28. 18:55
1/5 anonim válasza:
gondold át, hogy miért volt, hogy bunkó voltál, perverz voltál, undorító voltál stb. és próbálj megváltozni és kérj bocsánatot
2/5 A kérdező kommentje:
Nem voltam sem perverz sem semmi ilyesmi talán kicsit bunkó:/ Hiába kérek bocsánatot!!!!!! Egyedül a barátnőm aki nem harakszik annyira.
2011. jan. 28. 19:04
3/5 A kérdező kommentje:
De eddig semmi gond nem volt csak ebben a 2-3 napban van ez am én normális srác vagyok!!
2011. jan. 28. 19:05
4/5 Pikkelyesmedve válasza:
Először is írd le 100-szor, hogy "haragszik". Az már lendítene valamelyest rajtad.
Amúgy meg érdemes átgondolni a véleményedet, mielőtt kimondod, lehet, hogy az a másikat megbántja.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálok megváltozni és meggondolni mit mondok vagy teszek!!!!!!!!
2011. jan. 28. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!