Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátnőmnek, valami tanács? (tovább lent)
A barátnőmről lenne szó. A párja megtiltotta neki hogy elmenjen egy helyre csak azért mert féltékeny.
Miközben semmi oka nem lenne rá, sőt, neki kéne meghunyászkodni mert ő már megcsalta a őt.
Mondtam neki, hogy ne törődjön vele, nehogy már ennyire befolyásolja őt. Én úgy gondolom hogy kell
a magánélet a kapcsolatokban is. De a fiú véleményét nem igazán lehet már befolyásolni. Nagyon önfejű és makacs.
Tudom hogy mennyire szeretne elmenni oda a barátnőm és hogy mióta vár már rá. Nem akarom hagyni, hogy e miatt
a fiú miatt ezt kihagyja és később megbánja hogy nem ment el.
(és még annyit hogy a fiú is nyugodtan mehetne a lánnyal, de nem, ő nem megy)
Szerintetek mit mondjak a barátnőmnek? Mondjam neki hogy ne hagyja magát? Nyissam fel a szemét? Vagy
ilyenkor mi a dolgom mint barátnőnek? Mit tennétek? köszi előre is!!!! :)
a pasi pont azért féltkeny,mert ő simlis,és azt gondolja,hogy a barátnőd is az.
kell h kiálljon magáért,és elmenjen. a fiúnak csak annyit mondjon: én őszinte vagyok. ha nem bízol bennem,akkor fel is út, le is út.
persze tudom h ez nem könnyű sajna nekem si volt ilyen zsarnok pasim
szerinztem az a legfontosabb h azt hangsúlyozt h a barátnőd megérdemli h elmehessen,h nincs abban semmi rossz stb,mert ha a pasit kezded piszkálni lehet h a lány megsértődik rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!