Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyönyörű szép modell lány, vagy a korombeli kevésbé szép de jobban hozzám való lány?
20/f vagyok.
Van egy 15/l modell barátnőm, aki nagyon nagyon szép, meg kedves is, meg minden ami kell.
Szerelmes vagyok belé, tényleg semmi panasz nincs rá a kapcsolatban. Csak az, hogy nagy a korkülönbség.
És van egy másik lány, akivel egykor jártam. Ő körömbeli, szintén tetszik ő is kinézetre, belsőleg teljesen egyezünk vele is, meg tényleg minden ami kell.
Még nagyon közel is lakik ráadásul. :D
De nem tudok dönteni. Az elsőt szeretem, és nem tudnám összetörni, hogy elhagyom.
De tudom, hogy a másodikkal kicsit jobban összeillenénk emberileg is, és komolyabb kapcsolat is lehetne belőle mint emezzel. És korban is sokkal közelebb áll hozzám.
Felfordul a gyomrom, mikor ezen másik lányon gondolkodom, miközben van valakim, aki tényleg szeret, és én is őt.
Mitévő legyek ?
ha úgy érzed, h nem stimmmel vmi a kapcsolatodban, és nem bírod a korkülönbséget, még most lépj, mielőtt sok szex, egyéb volt...velem megcsinálta azt előző barátom, h sajnált, és ezért nem szakított....képes volt hónapokig elhitetni velem, h minden rendben van.
Ennél jobban még 1 tiszta, őszinte szakítás sem fáj.
Én mindent, de mindent feladtam volna érte, ő meg így vacilált közben, h velem maradjon, v. összejöjjön 1 másik csajjal. Dönts minél hamarabb!
16:44
Ez honnan szedted? Gyönyörű, és igaz, még nem hallottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!