Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek 20 éves fiúnak Valentin napra?
azt mondja, hogy neki nem kell semmi, de én akkor rosszul érezném magam, ha én kapnék valamit, ő meg nem.
az összes ötletemet amit kitaláltam, egyik sem tetszik neki
gondoltam díszpárnára, bögrére, plüssre etc.
már adtam neki közös képet, plüsst, parfümöt. nem igazán láttam rajta, hogy bármelyiknek is örült volna
mit adhatnék neki valentinnapra?
2000-3000 Ft körül
tudom, hogy nem tudtok róla semmit, de nekem az ilyen alapajándékok is megfelelnek.
ja és sütni nem tudok, anyámmal meg nem vagyok olyan viszonybam, hogy ebben segítséget kérjek tőle.
nemsoká 6 hónapja leszünk együtt
15/L
én tudnék mit venni neki, de azok meg neki nem tetszenek.
több 10.000rem meg nincs, hogy számítógépes játékokat vegyek neki
nehogy játékot vegyél neki...
miazhogy nem örült egy közös képnek ? nemár itt komoly problémák vannak !
lehet, hogy örült neki, de nem látszott rajta
én pedig nem sok mindent utálok jobban annál, hogy bejártam az egész várost a közös kép ügyében, és nem láttam rajta semmi örömöt.
de azóta is kint van az ágya előtt. lehet örült neki, de én nem láttam rajta.
Azzal, hogy kezdtél egy 20 éves sráccal, elfogadtad, hogy nem egy veled egykorú lánnyal jársz. Ne is várd, hogy egy plüssnek örüljön. Mostanra már megvan az ízlése, szóval a parfüm és egyéb kozmetikumok is felejtősek, a főbb ruhaneműkkel együtt.
Nem hord kiegészítőket? Esetleg gyűjt valamit? Mivel tölti a legtöbb idejét?
Ha ezek közül valamelyikre tudod a választ, akkor már van egy támpontod, hogy milyen irányba nézelődj, utána már csak kreativitás kérdése az egész.
kiegészítóket nem hord.
általában gép előtt ül, és WoW-ozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!