Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért álmodozom a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodozom a másik fiúról? Kihűlhettek már az érzéseim?

Figyelt kérdés
Van barátom 1 hónapja.De a gimibe már régebb óta tetszikegy fiú.Mostanában összevont tesink van velük és rengeteget szemezünk és bámul.Ma is mindig a közelemben volt.Átjött suli után a barátom.(Nem egy suliba járunk.) És nem tudtam úgy megcsókolni meg semmi hogy a másik fiúnak ne lett volna ott a képe elöttem.Annyira szarul érzem magam.:( Mit csináljak?Kérlek segítsetek.:(
2009. febr. 4. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát valszeg nem is szereted a barátodat. 1 hónap alatt nem igazán alakulnak ki még komolyabb érzések így azt tudom mondani hogy szerintem semmit sem érzel/éreztél a barátod iránt. Ne hülyítsd szegényt, még elég friss a kapcsitok, nem fog annyira mélyre hatolni a fájdalom ha megmondod neki hogy bocsi de nekem más tetszik. Aztán szabad út van a másik srác felé. Csak azt ne csináld majd hogyha kiderül hogy a másik srácnak mégse jössz be vagy esetleg van barátnője akkor ne futkoss vissza az exedhez.
2009. febr. 4. 17:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából mi már jártunk a barátommal tavaly másfél hónapot csak aztán suli kezdődött neki megtetszett egy másik lány és így jött a szakítás.De nemtudom hogy mi ez az egész.Nem éreztem még ilyet.:(
2009. febr. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!