Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha túl sokat álmodozom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha túl sokat álmodozom?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és még sosem voltam szerelmes,még barátom se volt,csak 1-2 kavargatás ezzel-azzal,amit utólag megbántam.Már nagyon szeretnék szerelmes lenni.Gyakran álmodozom,hogy milyen lehet szerelmesnek lenni,szeretkezni,és mindezt egy konkrét személlyel.Szerintetek ez baj?

17/L

2011. szept. 18. 20:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Így könnyebb "túlélni" a magányt, szóval nem baj. :D Nekem is ez a módszerem.
2011. szept. 18. 20:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Bajnak nem baj.Nem maradtál le semmiről.Majd egyszer,ha nem számítasz rá,betoppan valaki,és elvarázsol.:)

Addig is tanulj,művelődj,foglald le magad,alakítsd ki a sajt életed,légy valaki,hogy tudd értékelni azt a személyt,aki arra érdemes,és hogy ő is felnézhessen rád!:)Sok szerencsét!:)

2011. szept. 18. 20:58
 3/12 mus musculus ***** válasza:
Bajnak nem baj, de ha konkrét személyről van szó, az szerintem már jelent valamit.
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem sajt,hanem saját!:D
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki sokat álmodozik az sokat is csalódhat.
2011. szept. 18. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat és közben elfelejt élni"

Nagyon igaz idézet, de azért én is mindig álmodozok.Ezért szeretek utazni is, felszállok a buszra bekapcsolom a zenét és a gondolataim már régen messze járnak :) Bár így lenne a valóságban is :)

2011. szept. 18. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:
musculus hogy érted hogy jelent valamit, ha konkrét személyről álmodozik?
2011. szept. 18. 21:08
 8/12 mus musculus ***** válasza:
Úgy, hogy talán nem közömbös számára az illető. Nem azt mondom, hogy szerelmetes, de biztos nem véletlenül esett rá a választása.
2011. szept. 18. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Jahh, azt hittem általánosságban érted, azért is kaptam fel a fejem. Én is mindig egy személyről álmodozom.
2011. szept. 18. 21:34
 10/12 anonim ***** válasza:

szia

romantikus alkat vagy, és ez amolyan vágyad, mondhatjuk hogy álmod, ezért is álmodozol róla.:)

Egyébként sajnállak, 18 évesként tudom, hogy mostanában a fiúk többnyire csak a szelet csapkodják, ha valakit fel akarnak szedni, a normálisabbak meg túl félénkek (mivel a lányokat is többnyire a bunkó pancserek érdeklik).

ha gondolod, beszélgethetünk:)

2011. szept. 18. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!