Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy folyton álmodozom? Látok, egy helyes fiút, és nem tudom őt kiverni a fejemből, folyton eszembe jut.
Ez megy kb két hétig, aztán megint más. Ráadásul mostanában az osztálytársaimról is el lehet ezt mondani. Mármint jött egy új fiú. Rám mosolygott, én meg már mindjárt mindenfélét beleképzeltem ebbe a mosolyba. (tetszem neki, stb.) Elmúlik ez valaha??
15/L
El. Én is ilyen voltam. Bár én olyanokat ábrándoztam, hogy pl. valamelyik hírességgel járok és hogy akkor milyen lenne, miket csinálnánk. De egyszerű, hétköznapi pasival is képzeltem ilyeneket. Jó kis időtöltés volt. De már kinőttem. :)
22 L
El kell hogy keserítselek, nem múlik el. Sőt egyre rosszabb lesz. Ez a ribancius actiregularis első tünete, de még korai stádiumban vagy, később ha már meglátsz egy fiút, arról ábrándozol, hogy mennyire szétkhúrja a popsidat, később pedig ez már nem csak álmodozás lesz, hanem valóság.
Én azt tudom ajánlani hogy maradj bezárkózva egy szobában, és akkor elkerüheted.
én is ilyen vagyok...de én élvezem :)
az utolsóra ne halgass...xD
19:36
Köszi! Igazán jót nevettem!! :)
Köszönöm az előző válaszokat is! :)
Azért van, mert megtetszik neked az a fiú, és szívesen megismerkednél vele. Csak tényleg rossz érzés, ha nem lesz belőle semmi, pedig már nagyon beleélted magad. :( Szeretnél már szeretni és szeretve lenni. Ismerős. :) Szóval szerintem ez teljesen normális dolog, akárhány éves is vagy. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!