Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy nem helyes, de...

Tudom, hogy nem helyes, de másról álmodozom. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban vagyok, szeretem a párom. Az utóbbi időben elhanyagoltnak érzem magam, sok az apróbb vita, nézeteltérés. Pár napja egy másik srácról álmodok, és álmomban kitaláltam hogyan hódíthatnám meg, és sikerült is. A valóságban is biztosan sikerülne. De nem akarok mást, én a páromat szeretem, de a szívem és az eszem nem egyet akar. :( A szívem a páromat akarja, az eszem azt a másikat. Mit tegyek? :S

19L

2009. szept. 16. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz magadba, de nagyon őszintén, valóban szereted-e a mostani párod, vagy csak félsz lépni. Ha nem szereted, kár húzni a dolgot, addig szakíts, amíg nincs közös gyerek, közös anyagiak, fiatal vagy még.

Ha meg szereted, akkor ez van, teljesen normális, hogy az ember néha másra vágyik mint akit szeret. Vagy megvárod amíg elmúlik a másra vágyás, vagy próbálsz lehetőség szerint tisztességesen engedni a vágyaknak (vagy szünetet kérve, vagy megbeszélve a pároddal, ha igazán szeret, megérti)

2009. szept. 16. 10:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ha kicsit odafigyelne rám jobban, nem vágynék másra. :S
2009. szept. 16. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Pár hónappal ezelőtt ugyanebben a cipőben jártam. Imádom a páromat, ezer éve együtt vagyunk, minden téren passzolunk, de egy kicsit elhanyagolt. Én meg voltam olyan hülye, hogy nem mondtam el neki, hogy így érzek. Inkább ábrándoztam, megvolt az "áldozat" is, aki még célozgatott is, hogy menjünk el vacsizni, moziba, sétálni, stb. Aztán mielőtt még tovább fajulhatott volna a dolog, magamba néztem és rájöttem, hogy nem tehetem ezt a párommal-kapcsolatunkkal. Így egyik este összeszedtem magam-gondolataimat, főztem egy finom vacsit, és elmondtam neki, hogy mi a gond. Szépen megbeszéltünk mindent, és helyre rázódtunk. Ahogy ez megoldódott, már eszembe sem jutott, hogy ábrándozzak a másikról.
2009. szept. 16. 14:08
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Nekem is volt ilyen nem is egyszer. És nálam is pont akkor jött elő amikor elhanyagolt a párom. A legrosszabb az egészben, hogy a párom legjobb barátjáról álmodoztam akit én is ezer éve ismerek. :( Elmúlt egyik napról a másikra, de néha visszajön és iszonyat rossz érzés, hogy mellettem fekszik a párom aki tudom hogy szeretek, és úgy kelek fel hogy mosolygom mert az álmomban összejöttem a sráccal...:s Kitartást kívánok! De csak akkor ha tényleg nagyon szereted a barátod! Csak akkor vanértelme, hogy együtt maradjatok!

2009. szept. 16. 14:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Szeretem nagyon! De megőrülök, hogy naponta találkozom ezzel a másikkal, néha beszélgetünk is 5-6 percet, és kedves meg aranyos, de nem tolakodó hisz tudja, hogy van párom. Rettenetes ez az érzés, hogy az eszem azt súgja, ne várjak hátha jobb lesz egyszer, hanem lépjek én. :(

Megcsalni nem fogom, ha mégis az eszem győz, elhagyom a párom, és csak utána keresem a másik társaságát. Jövőhét szombaton lesz a párom szülinapja, ma megvettem neki az ajándékát, de nem tudom, érdemes volt-e. Szörnyű ez az érzés. :(

2009. szept. 16. 14:24
 6/7 anonim válasza:
Utálom a közhelyeket, de az idő mindent megold! Kitartás csajszi!!!
2009. szept. 17. 18:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm de sajnos semmi nem változott. Mondtam a páromnak, úgy érzem baj van, valami nincs rendben köztünk.
2009. szept. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!