Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a barátotok 15 évvel lenne fiatalabb?
37 éves nő vagyok barátom 22 éves őt nem zavarja a korkülönbségünk de engem nagyon. Nem magam miatt hanem ő miatta nem nagyon tudom elhinni a mai napig hogy számára ez nem probléma. Szerintetek csak fölöslegesen agódok?
(2 éve vagyunk eggyütt)
Élvezd a helyzetet. De ne számíts tartós kapcsolatra.
Amúgy, pedig kinek mi köze hozzá, ha nektek jó.
Nem kell senkivel foglalkozni.
Én is jártam egy nálam 16 évvel fiatalabb lánnyal. Ő 15 éves volt én 31.
33/F
te 33F az már esztétikailag pedofil de nagyon XD
(de lehet én is ilyen leszek? kitudja...) F17
"te 33F az már esztétikailag pedofil de nagyon XD"
Ha önként kínálja fel magát a csaj akkor miért is kellett volna visszautasítanom?
33/F - azért mert feltételezem van egy kis józan eszed és belegondolsz a dologba!! meg is dugtad legalább? akkor pusztulj meg!
kérdező - szerintem elég ciki, azért 15 év nem semmi. nem hinném hogy hosszú kapcsolat lesz. hagyd meg a saját korosztályának.
Nálunk 20-36 van barátnőm javára, nem probléma,aránylag régóta együtt vagyunk. A lánya 2 évvel fiatalabb nálam, na és? Mi dolgunk. Azok akik ide írogatnak azoknak fogalmuk sincs a helyzetről. A társadalom elitéli, meg értetlenül áll előtte, mintha ők jobbak lennének, vagy valaha is boldogok lettek volna. 2 éve együtt vagytok akkor nem csak megdugni akart, hanem komolyan gondolhatja.
A kérdésre válaszolva nem probléma, de a fölösleges aggódásal/féltékenykedéssel nagyon sok mindent el lehet rontani, általában az ilyen kapcsolatokban ez szokott gond lenni. Nálunk még egyszer nem merült fel a korkülönbség, jó néha húzzuk egymást vele. Érdekes egyébként, csak a lánya meg az anyja fogadta el a helyzetet gond nélkül.
Arra a kérdésre meg hogy mi lesz 10 év mulva? magyarázhatod, úgyse fogják fel, nem lehet racionális érvekkel meggyőzni ezeket,hogy ez nem változtat a helyzeten. Nektek kell tudni hogy elég erős-e a kapcsolatotok hogy kibírjon 10 évet(persze ilyenkor is azok magyaráznak akiknek a leghosszabb kapcsolatuk is jó esetben 2 év volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!