Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éveseknek! Mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éveseknek! Mi a véleményetek erröl, igazam van hogy lekéne rázni a csajt?

Figyelt kérdés

szeretném mindenkinek a véleményét, aki 18+ de inkább 20 körül, és még saját gondolataitokat is..

Nekem még nem volt komoly kapcsolatom, csak amit láttam, hallottam haveroktól...

*Elvannak jegyezve már 3 éve, és a csaj nem mesélte el nagyszüleinek, munka helyén levesszi a gyürüt, ez nekem annyira gáz, ha a csajom ezt csínálná elküldeném valahovva, cenzura miatt nem mondom, de mindenki érti hogy hovvá..

* a lány szakitott, lefeküdt egy fiúval, és aztán jött vissza a pasijához, ez vissza vette.

* A lány egész nap otthon volt, míg a srác dolgozott, este nyolckor jött haza, a lány mérges hogy mért nem jött haza korrábban hogy fözön neki kaját. Most meg össze akar a csajjal költözni..

bisztos van több csak pillanatnyilag ez ellég, a lényeg hogy nem tudnék egy olyan lányal lenni aki nem viselkedik mint egy barátnö, de gondolom ezért se van csajom? :D

2011. jan. 23. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vagyis talán rosszul fogalmaztam. Nem az első rossz érzés miatt romlik el, hanem az jelzi a kapcsolat romlását.
2011. jan. 23. 23:12
 12/14 A kérdező kommentje:
ha szabad kérdeznem, mikor érzed hogy egy komoly kapcsolat, úgy értem, azzonal persze nem lehet komoly, az ellég furcsa lenne :D
2011. jan. 23. 23:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez megint egy olyan kérdés, amiről nehéz csak úgy, "elméletben" beszélni. Igazából én egész fiatal koromtól minden kapcsolathoz komolyan állok hozzá. Amiről úgy érzem, hogy nem lehet komoly, mert az én érzéseim nem elég mélyek és komolyak, vagy ezt érzem a másik oldalról, akkor bele sem vágnék a dologba.

Az, hogy a kapcsolat mikortól komoly, nem idő függvénye, hanem az érzések mélységén múlik. Talán akkor mondható komolynak, ha kialakul a kölcsönös bizalom, megbecsülés és tisztelet. Hangsúlyozom: Talán. :)

2011. jan. 23. 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:

* A lány egész nap otthon volt, míg a srác dolgozott, este nyolckor jött haza, a lány mérges hogy mért nem jött haza korrábban hogy fözön neki kaját. Most meg össze akar a csajjal költözni..

volt 1 ilyen kolegám 1 hónap külföld után az asszony felhívta hogy siessen már mert 1 hónapja nem evett főtt kaját amikor meghallottuk (KB4-5 en) akkora röhögés volt hogy megállítottak a rendőrök mert azt hitték ittasak vagyunk a sofőrrel együtt

jól nyakon kell verni hogy besz@rik

2011. jan. 24. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!