Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elmondani a barátnőmnek szépen, hogy ne sértődjön meg vagy valami ilyesmi, hogy kezd összenőlni a szemöldöke és lekéne szedetni ott középen?
Az attól függ.Ha már felnőttek vagytok és mondjuk komoly a kapcsolatotok,akkor lehet például,hogy meglepinek befizeted egy kozmetikai kezelésre,amiben lehet arcmaszk,meg minden ilyesmi,szóval nem lenne feltűnő,hogy csak a szemöldökére "hajtasz".A kozmetikusok nem olcsóak,tehát még örülni is fog neki.
Ha meg fiatalabbak vagytok,akkor esetleg beszélhetnél egy barátnőjével,hogy egyszer említse meg neki a szemöldökszedést.Barátnők között ez egyáltalán nem gáz,és akkor nem lesz belőle sértődés sem,meg hiszti,hogy Te nem szereted Őt,stb...
mostanában rengeteg melom volt,plussz suli,örültem,ha egyéb helyeken van energiám szörteleniteni,szemöldököm 3-4 hetes simán van
pont tegnap jegyezte meg párom,hogy azért nah,igy hétfön ki ne menjek utcára:D
de mivel még mindig pihenőfázisban vagyok,kozmetikusra nincs pénzem,ezért este szépen kiszedi ő nekem...
(és nem sértödtem meg,mert aztmondta ne menjek igy utcára,tudom hogy ugaza van,csak még lusta vagyok,de igy megoldva)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!