Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 20-25 éveseknek átlagosan milyen hosszú párkapcsolataik vannak?
Saját vagy barátok tapasztalatai alapján.
Szerintetek mi számít hosszúnak ilyen korban, mi átlagosnak?
lassan 3 hete léptem ki egy 5 hónapos kapcsolatból, ez egyéni rekord, eddig 4 hónapnál hosszabb sosem volt, szal jo vagyok....:D
20/F
A körülöttem lévő barátoknak,mindnek hosszú kapcsolata van,az egyik barátnőmnek 6éve van barátja,a másiknak 4és fél éve...
Nekem 4éve van barátom,és szeretjük egymást...
24.L.
Hát én nem tudok reprezentatív statisztikát mondani, van ilyen és olyan is a környezetemben. Szerintem is nőhet a kor előrehaladtával a kapcsolatok hossza, de a személyiség, a megfelelő környezet, elvárások, akár értékrend, gondolatvilág és sajnos az életkörülmények (pénz, munka stb)is befolyásolják. Vagyis az, hogy kinek mi számít, mi fontos és hogy ezt összetudja-e hangolni a két fél.
Én pl. 25 éves vagyok, 4 éve van barátom, komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, jövőre szeretnénk összeházasodni, de ha nem tudjuk megteremteni a közös élet feltételeit, akkor ezzel még várnunk kell. Ezt csak azért írtam le, mert ismerek olyan embereket is, akik inkább feladják a kapcsolatot, ha nem tudnak előrelépni, vagy valami konfliktus, akadály van. Szóval egyfajta érettség is kell hozzá, aminek megléte vagy "kialakulása" szintén egyénenként változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!