Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekkel lehetetlen új társat találni? Mindkét nemtől várnám a válaszokat.
Egyedül maradtam a kisfiammal, párom szó szerint lelépett, és hogy vége, a telefonba közölte velem. Van néhány ismerősöm, akik mindig "kedvesen" felhívják a figyelmemet, milyen nehéz lesz majd párt találnom, aztán utána gyorsan elkezdenek sajnálni. Sajnálat és szánalom nem kell!
De néha tényleg elkeseredem...
Szeretném mindkét nemtől hallani a véleményeket! Férfiak, tényleg ennyire nehezen viselitek el, ha egy nőnek van egy kisgyereke?
Rendben, ha regisztrálok, megírom! :)
És köszi mindenkinek!
Számomra igen egyszerű a válasz . Könnyű kapcsolatot találni ,lazát biztosan : De igen jó partnert aki a gyerekedet magáért szereti és elfogadja ,azt igen sok keresgélés után lehet megtalálni . Igények más értelmet kapnak ,ahol gyerekek vannak .
Tapasztalatból mondom ,hogy elkezdeni könnyű ,sok férfi könnyen bele megy ..aztán hamar le is lép . Barátosnémék két hónap ismeretség után költözött össze ....... majd fél év után új bácsi került az étlapra .Gyereknek magatartásbeli problémája volt a suliban .... Kisebb nagyobb időszakonként felbukkan új . DE: ez nem egy próba ahol a gyerek csak úgy elfogadja az ismeretlen férfit .Akihez alkalmazkodni kel . Ő megsérülhet lelkileg .Én majdhogynem egy évet vártam arra hogy össze hozzam a kis csapatot az "igazi" férfival. És lám jól választottam .Mert senkinek nem volt kötelessége elfogadni az elhamarkodott döntéseket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!