Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy gyerekkel lehetetlen új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerekkel lehetetlen új társat találni? Mindkét nemtől várnám a válaszokat.

Figyelt kérdés

Egyedül maradtam a kisfiammal, párom szó szerint lelépett, és hogy vége, a telefonba közölte velem. Van néhány ismerősöm, akik mindig "kedvesen" felhívják a figyelmemet, milyen nehéz lesz majd párt találnom, aztán utána gyorsan elkezdenek sajnálni. Sajnálat és szánalom nem kell!

De néha tényleg elkeseredem...

Szeretném mindkét nemtől hallani a véleményeket! Férfiak, tényleg ennyire nehezen viselitek el, ha egy nőnek van egy kisgyereke?

2009. febr. 3. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok.Nincs gyermekem de amiket látok ismeröseimnél is hogy ha van gyermekük ugyanugy találnak párt maguknak.Csak az elején tisztázni kell hogy neked már van gyermeked és ő a legfontosabb a számodra.Mert gondolom ez igy van.ÉS hidd el lesz neked is egy társad.
2009. febr. 3. 23:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A kedves ismerőseid hülyék.

A párodhoz hasonló felelőtlen férfiakat elijeszti a gyerek, és legalább a normálisabb marad csak.

Anyámnak 50 évesen 2 gyerekkel is sikerült pikkpakk, neked miért ne menne?

Ráadásul neked az olyan kedves pasasok kellenek, akik tolerálják a gyereket, tehát valószínűleg gyermekszeretők (az ilyenek meg alapból csak rendesek lehetnek).

2009. febr. 3. 23:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs okod elkeseredni, cseppet sem (nekem lenne)!

Mindenem odaadnám, ha lenne egy gyerekem!

Simán bevállalnék egy értelmes nőt, akár több gyerekkel is csak szeressenek.

/agglegény/

2009. febr. 3. 23:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz, de nem lehetetlen!
2009. febr. 3. 23:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Én 20 éves lány vagyok, és van egy féltestvérem anyukám előző házasságából. Apu ugyanúgy szereti a bátyjámat mintha a sajátja lenne, és egymást is!
2009. febr. 4. 02:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Társkeresőt próbáltál már? Ahelyett, hogy itt kérdezed...

Tegyél föl legalább egy fényképet magadról.

2009. febr. 4. 12:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy kolléganőm három gyermekkel lett özvegy, s úgy is talált párt magának. Én is voltam már szerelmes egy gyermekes lányba. Egy barátom most jött össze egy három gyermekes nála idősebbb nővel! Szóval ne ess kétségbe!
2009. febr. 4. 14:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a pozitív válaszokat! Konkrétan még nem kerestem magamnak társat, és egy picit félek, hogy újra csalódom - bár tudom, így nem lehet hozzáállni!

Azért ide, és nem társkeresőbe írtam, mert mindkét nem véleményére kíváncsi voltam,és jó volt olvasni, hogy vannak olyanok, akiknek gyerkőccel is sikerült megtalálniuk a boldogságot!

2009. febr. 4. 18:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok, és az én szememben ilyen egyáltalán nem akadály, szeretem a gyerekeket amúgy is. :)
2009. febr. 5. 19:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha regisztrálsz társkeresőre, írd meg ide is (az oldalt és a beceneved).
2009. febr. 6. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!