Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen, létezhet?
Volt egy kapcsolatotok ami 1-2évig tartott csak, mivel nem sűrűn találkoztatok így az érzések elhalványultak, majd végül elmúlt a szerelem és szakítás lett részedről. Teltet múltak a hónapok, éltétek életeteket külön, ki így ki úgy.
Erre lennék kíváncsi, Voltatok már úgy hogy a volt párotok látványától újra éreztél valamit vonzalmat iránta? Lett belőle valami vagy hagytad a fenébe esetleg már az elején hidegen hagyott az érzés és végül elmúlt újra?
Kérlek írjatok, ha olvassátok és történt veletek ilyen.
Csupán csak kíváncsi vagyok.
A vonzalom 2 ember között szerintem elég lassan múlik, ha egyáltalán múlik, főleg ha sokáig együtt voltak és nem csúnyán durva kiábrándulással ér véget. Ezért persze, hogy egy egy újabb találkozás fel tud hozni régi dolgokat. Én jóba vagyok néhány exemmel, de eleinte mindegyiknél előfordult ez, mikor újra találkozgatni kezdtünk, mint barátok.
Újrakezdeni szerintem azért nincs értelme, mert feljönnének a régi sérelmek, hibák, újabb veszekedések lennének belőlük. Lehetetlen teljesen elfelejteni mindent, ami volt és új, tiszta lappal kezdeni egy régebben már elkezdett dolgot. Kivételek persze lehetnek, de nálam egy ex, maximum egy elkeseredett kaland lehet, nem komoly döntés.
18:14
Teljesen igazad van. Viszont nézzük most máshogy.
Ha új kapcsolatot kezdünk, mint a két félnél tökéleresen indul majd előjönnek az egymásba látott hibák, veszekedések lesznek ezáltal, de a kapcsolatuk megmarad és kitart még több éveken át majd ügye házasság, gyerekek és a szokásos szerelem elmúlt, megszokás gyanánt lesznek együtt. Hogy sikerül ez nekik? Ők miért nem tudtak szakítani és keresni mást mondvá lesz "jobb" pedig azt ott van az orra előtt ügye.
Na meg ügye azért vannak olyan példák is, szakítás után újra egymásra találtak. Ők hogy csinálták? vagy inkább mi volt meg mindkét emberben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!