Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már kulfoldi barátja/barátnoje? Ha igen, akkor honnan?
"Engem pl. rohadtul tud idegesíteni, ha egy magyar nőt külföldi d.. . Ezt a magyar nők részéről árulásnak tartom és kimondottan dühít."
Nem bunkózni, beszólni akarok, nem az illető, hanem a felfogás ellen szeretnék felszólalni... Miért hiszik azt egyesek, hogy a külföldieknek csak az kell? És a nő részéről miért árulás? Lehet, hogy nekem nem volt szerencsém, de az én környezetemben normális pasi nemigazán volt... És ezt nemcsak én mondom, hanem a barátnőim is. Az pedig már azért gáz, ha egy elég nagy városban nem talál magának normális párt az ember... Valószínűleg a saját helyzetem miatt is dühít a dolog, mert magyar pasikkal normális kapcsolatom nem volt, most viszont fél éve van egy tündéri, nagyon aranyos, kedves, megértő francia barátom... Kommunikációs problémánk nemigen van, ugyanis másodéves egyetemista vagyok, francia szakon. Ha pedig mégis akad, azt megtanulom, hogy később már ne legyen... Nem mindenki ragad le a középszintű nyelvtudásnál... -.-
Voltak, akik itt azt mondták, hogy nekik nem kell külfőldi, csak magyar, én ennek az ellenkezőjét mondom. Szerintem tapasztalat: én megszívtam a magyarokkal, ennyi. ^^
Nekem német a barátom. És akik azt gondolják,ez nem működik,elárulom,nem az számít milyen nemzetiségű,ha Ő az igazi.Figyeljetek.. iskolában tanultam az angol8 vagyis még tanulom ). Nem megy tökéletesen, ahogy neki sem. De megértjük egymást és tudunk beszélgetni egymással komolyabb ügyekben i. Németet is tanulok most,ahogy Ő magyart. Az ilyen párok kialakítanak maguknak egy saját nyelvet! Lásd. a sztárvilágban is van ilyen, Magyarországon. A férfi nem tudott angolul, a nő magyarul, és boldog párok immár több éve! ( Nem említek nevet ) Mi nagyon jól meg vagyunk egymás mellett,pedig amikor találkoztunk, nagyon alap fokon beszéltem az angolt. De megoldottuk. És FONTOS ÜGYEKBEN IS TUDUNK BESZÉLGETNI,csak úgy mondom.Szóval akinek külföldi párja van,és külföldire fáj a foga,és nem beszéli a nyelvét: SEBAJ! ;-) Ő tanított németül, én őt magyarul, persze könyveket szótárakat is bevontunk. És megvan a siker. Igaz nem tud tökéletesen magyarul, alapfokon,mint én németül, de angolul most már mindketten nagyon jól beszélünk.. nem mondom,hogy tökéletesen,de igazán és igazán jobban megért engem,mint egy magyar ember, és én is jobban megértem őt, mint egy magyart.
Ennyit akartam mondani.
Puszi és üdv.
Szerintem kár azon veszekedni, hogy ki kinek válaszol lekezelően, minden sokkal egyszerűbb lenne, ha mindenki kerülné az OFF témákat. Mindenkinek van véleménye a témáról, és ezt érdemes lehet tiszteletben tartani.
Én tökéletesen egyetértek azzal, hogy mindent ki kell próbálni. Nő vagyok és japán barátom van, és nem vagyok hazaáruló, legalábbis szerintem amíg a szívem magyar, addig az vagyok és ehhez semmi köze nincs annak, hogy akit szeretek az külföldi. Valaki kérdezte, hogy ezek MSNes kapcsolatok-e. Az én részemről nem, 3 évig Japánban dolgoztam szakácsként és ott ismerkedtem meg a barátommal, akivel 2 és fél éve vagyunk együtt. Mivel ott éltem a kommunikációval nincs semmi problémánk. Én eleve egész jó japán, perfekt angol és szintén perfekt német tudással mentem ki. A japánom gyorsan fejlődött, az elején félig japán félig angol volt a társalgásunk, de aztán szinte anyanyelvi szintre fejlődtem, ő pedig lelkesen tanult közben magyarul. 2 hónapja jöttünk Magyarországra, most együtt élünk, a családommal jól kijön és nincs semmi probléma, szeretjük egymást és egymás hazáját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!