Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már kulfoldi barátja/barátnoje? Ha igen, akkor honnan?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 15:24
12/42 anonim válasza:
Nekem volt egy iráni barátom, (soha többet arabbal), a tulajdonának tekintet, azt
13/42 anonim válasza:
Londonban élek évek óta, volt szinesbőrű (fekete) és ázsiai barátnőm is, nem voltak éppen hosszútávúak, jellemzően az egyetemen ismertem meg őket. Tapasztalatnak viszont kétségtelen, hogy elsőrangú, nagyon érdekes belekóstolni más szexkultúrákba, sokat lehet tanulni.
24/f
14/42 anonim válasza:
volt olasz is, de csak 2 hétig, szenvedélyes volt
15/42 anonim válasza:
Mi az izgató abban, h nem értitek meg egymást?
16/42 anonim válasza:
16:04-es vagyok, tökéletesen megértettünk egymást minden eddigi nem magyar ajkú barátnőmmel.
24/f
17/42 anonim válasza:
német, cseh (habár ezek csak lájtosabb "ismerkedések" voltak :P)
18/42 A kérdező kommentje:
De megértjuk egymást, csak más nyelvet beszélunk!
Ez egy olyan elmondhatlan/leírhatatlan érzés, egymás gondolatait megérteni egy pillantásból, meg ilyenek!
2009. febr. 3. 16:22
19/42 anonim válasza:
Ok, azt én értem, de mi (urambocsá') szoktunk a párommal komoly dolgokról is beszélgetni, amihez nem elég, ha pl. tudok angolul, hanem anyanyelvi szinten kell tudnom, h ne legyen zűr. A sokatmondó pillantások, meg a vicces félreértések jópofák egy ideig, de hosszú távon egy kapcsolat nem működik "középfokú nyelvvizsga-szinten". Bocsánat az OFF-ért.
20/42 anonim válasza:
Kedves kérdező bocsi hogy ezt írom, de lehet hogy tényleg kicsit beteges amit teszel :D
Gondolj bele ha majd családot szeretél majd az hogy lesz megoldható ha egy óceán választ el kettőtöket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!