Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmes, rendes férfiak vannak még?
Valahogy mindeig kifogom a rideg,távolságtartó pasikat,és reménykedem benne,hogy van olyan,akire én vágyom.
Aki szeret megölelni,összebújva filmet nézni,csókolózni,beszélgetni,vagyis TUD SZERETNI.
azért nem kell elkeseredni,nem minden lány olyan,lásd én:)
küldhettek privátot,beszélgethetünk ha van kedvetek:)
Hááát... én szerintem túl érzelmes vagyok. Amúgy nem engedek sokmindenkit magamhoz, így elsőre nem biztos, hogy kiderülne milyen vagyok. Meg egyszerűen az ilyen fiúkra ma már nincs igazán igény...
Egyébként mennyi idős vagy kérdező?
19/F
az én barátom is valaha ilyen volt: kedves, bújós, udvarias stb., de valamilyen oknál fogva átalakult a két éves kapcsolatunk alatt...érdekes, pedig én ugyanolyan kedves, szeretgető maradtam:S és most egyik ámulatból a másikba esek, hogy egyáltalán biztos, hogy azzal az emberrel vagyok, akibe beleszerettem:(
24/L
24 vagyok...
utolsónak:ha jóképűt keresnék,akkor elmennék egy discoba pl és találhatnék...volt 2 nagyon helyes pasim,mindegyik megszívatott,úgyhogy elhiheted nekem,hogy nem az az elsődleges,hogy hogyan néz ki.
a 14:39es lánynak üzenem:
én is épp így jártam.Az elején mindenki kedves volt,bújós,és a végén meg megváltoztak:(
Én is ilyen vagyok és még van rajtam kívül sok.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!