Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnál, ha a pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál, ha a pasid megnézne egy másik csajt, mikor épp vele vagy?

Figyelt kérdés

A barátommal mikor a buszon ültünk, hátrafordult mikor szállt le egy csaj hátul, és mikor elment a busz mellett, akkor is megnézte. Mivel ez már a napokban másodszorra fordult elő, én jól leoltottam, nagy veszekedés lett belőle, ő meg csak mentegetőzik... jogosan haragudtam meg rá? Csajok, ti hogy reagáltatok volna?

18/L (4 hónapja járunk)

2011. jan. 20. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, 18:00 nem normálisak vagytok! Egy buta kérdés, miért öltöztök csili-vili cuccokba? Még akkor is, ha foglaltak vagytok? Mert feltűnősködni akartok, hogy minden férfi utánatok forduljon. És az hogy neki nem engeded, hogy mást nézzen, de te elvárod más férfitől hogy téged bámuljon (hogy egódat növelje), ez egy kicsit fura. Szerinted ez nem gáz?

Amúgy ezzel a viselkedéssel, egyetlen egy értelmes férfit sem fogtok megtartani hosszabb távon. Mert ezzel a viselkedéssel birtokolni akarjátok, irányítani hogy mit tegyen, és egy normális férfi nem bírja ezt hosszabb távon, érthető okokból.

Nem lesz hosszú életű kapcsolatod.

2011. jan. 20. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát ráám ugyan nem vonatkozott ez,de hasonló a felfogásom mint a kérdezőnek,mégis már 3éve együtt vagyunk.Kétlem hogy ez akkora gond lenne ha a 2fél hasonlóan gondolkodik az ilyen dolgokról.Tudom a páromnak sem esne jól ha valakit megbámulnék és ez fordíta is igaz.Azonkívül nem vagyok vak,de nem nézek meg pasikat hacsak nem "nagyon átlag feletti"(ami igencsak ritka),mert számomra a párom tökéletes kívül és belül is.A többi meg lényegtelen.:)

De megértem az is aki nem így gondolkodik a dolgokról.

2011. jan. 20. 20:10
 13/15 anonim ***** válasza:

uccsó válaszoló aki korábban is írt egyáltalán nem került ellentmondásba, és igen, lehet valakinek véleménye valamiről, attól függetlenül hogy ő most átélte e vagy nem, én is bele tudom magam képzelni helyzetekbe.

És mindenkinek a véleménye a saját véleménye, ahhoz joga van, addig amíg nem oltogat le másokat főleg ismeretlenül.

de maradjunk a témánál

és a kérdező jogosan sértődik meg, ha a pasija leőtte csöpögteti a nyálás tök feltűnően

nem szép dolog

neki se esne jól

én pasim se csinál ilyet, meg én sem

és nem vagyok se naív se elvakult

2011. jan. 21. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem az utolsó hozzászólást?
2011. jan. 21. 16:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Háh! Az én kapcsolatomban azzal lenne a gond, hogy ÉN fordulok meg a jó nők után. xD

Amúgy komolyan szólva, szerintem semmi gond nincs abba, hogyha valaki párkapcsolatba van és megnéz másvalakit. Ugyan kérem, szokták mondani, "hűséget fogadunk, nem vakságot." Amúgy is, korábbi említésem miatt, valószínű, hogy elkezdeném vele kibeszélni, hogy ugyan mi jó volt azon a nőn, vagy éppen mi nem.

Vagy én vagyok túl szabad felfogású? Oo

L17

2011. jan. 21. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!