Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne ha kiderülne hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha kiderülne hogy a párod hallássérült? Szakítanál vele? Vagy hogyan reagálnál rá?

Figyelt kérdés
Nem tudtam melyik témába írni, ide passzolt leginkább:) A legjobb barátnőm (lány vagyok) 16 éves és hallókészüléket visel. Más halláskárosultakhoz képest nagyon jól hall (75%-osan a hallókészülékkel együtt). És nem sokan tudják róla, mivel nem lehet könnyen észrevenni meg a haját mindig kiengedve hordja. De Ő ez miatt nem szívesen jár el bulizni vagy pasikkal találkozni.Pedig amúgy nagyon szép lány sok pasi akar vele járni de egyszerűen fél mert nem merné egyik pasinak sem elmondani hogy hallókészülékes, mivel régebben ki is közösítették. Most alakulóban van egy kapcsolata és nem tudja mit tegyen. Ezért írtunk ide
2008. nov. 15. 12:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Semmiképpen ne titkolja el a srác elől. Ha valaki igazán komolyan gondolja, hogy össze akar jönni a leányzóval, akkor nem fogja ez érdekelni, így is tudni fogja majd szeretni.
2008. nov. 15. 12:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne féljen. mert ha azt mondod nem észrevehető, meg úgymond jól hall, akkor az ismerkedhet nyugodtan, de tényleg ne titkolja el. szerintem azért a legtöbb fiút ez nem zavarná, főleg, ha olyan jól hall mint montad stb...
2008. nov. 15. 12:55
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Általában ez ember nem küldi el a párját kisebb, nagyobb sérülések után.Vagy ha úgy érzi ő az igaz, akkor nyílván van ami elnézhető!

Viszont ha valaki csak jól szeretné érezni magát vagy a másikat, lehet még akkor is eltudja nézni 2-3 évig is, hogy hallássérült. Aztán 30 éves kora körül újra elővehetia témát! Háát nyílván egyik esetben sem lesz kitörő a lelkesedés! De áltlalában az emberek többsége nem tökéletes! Ha pl lenne egy fiu aki nagyon tetszik neki, és ő nem kell neki. Lehet nem a hallása miatt van, nem illik mindenki mindenkihez! Viselkedjen természetesen, és ne csinálja külön a feszültséget a hallása miatt! Valószínüleg az érdeklődő hím észrefogja venni és mérlegelni, talán szóba is hozza ha alkalmasnak találja, vagy majd fordítva! Ha szeretekzni szeretne vele,gyerekeket, családot ,vagy csak táncolni, sétálni, ne emiatt szégyenlősködjön!

na pussza Jó ismerkedést!

2008. nov. 15. 14:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
dehogy szakítanék!ha szeretem ez nem lehet akadály,még ennél nagyobb dolgok sem!!
2008. nov. 15. 16:37
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom hallássérült volt.

Amiatt nem kellett készüléket viselnie, mert az egyik fülére még elég jól hallott.

Soha nem volt gond vele: arra az oldalára ültem pl.

Mondd meg neki, hogy ismerkedéskor a 4-5. alkalommal (vagy, ha rákérdeznek) nyugodtan megmondhatja. KOMOLY szándék esetén a fiú el fogja tudni dönteni, hogy ennek ellenére vele akar maradni.

Isten ments, hogy emiatt egy szép lány besavanyítsa magát!

2008. nov. 15. 17:19
 6/20 A kérdező kommentje:

öt azért is zavarja ez az egész mert nem szeretné ha mások meglátnák a hallókészülékét. Utána meg undorodnának tőle, lenézően kezelnék vagy túlságosan nyaliznának neki ez miatt...mert nagyon sok minden volt már vele ez miatt :S

Köszönjük a válaszokat :D Várjuk a továbbiakat is :D

2008. nov. 15. 18:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedés esetében ha komoly a szándék (és itt a komoly a kulcsszó), akkor ez egyáltalán nem zavaró dolog, ha pedig az együttélés közepette bukkan fel ez a dolog egy megfelelő kapcsolat esetében nem jelent problémát.
2008. nov. 15. 19:20
 8/20 anonim ***** válasza:
84%

Volt egy iskolatársam, aki hallókészüléket használ.

Vele se volt semmi gond, csak ha kivette. Akkor nem hallott szinte semmit.

De tudott szájról is olvasni.

2008. nov. 15. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:
22%
hát persze h szakítanék vele. aki süket menjen apácának.
2008. nov. 15. 22:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok :P Nem tudom járnék-e vele, mert nekem futó kapcsolataim vannak főként. De szerintem ha kellőképpen szép és kedves aranyos akkor igen :) gond nélkül.

De azt írtad amúgy nagyon szép lány. Akkor szerintem ez nem lehet akadály, főleg ha emellett még ennyire jól hall is. Szóval ez olyan mint a fogszabályzó. Az se nagy gond. Mondd meg a barátnődnek, hogy nyugodjon meg, aki igazán szereti őt azt nem fogja zavarni. Szerintem ismerkedésnél engedje ki a haját, aztán később mikor már alakul a kapcsolat akkor mondja el, hogy : figyelj, szeretnék valamit mondani. nem is tudom hogy mondjam elég nehéz és félek a következményektől. félek, hogy esetleg nem kellek majd neked ezek után. tudod nekem hallókészüléket kell viselnem, de azért hallok rendesen, csak ezt most így kell... és akkor megvárja mit mond rá a srác. Ha bunkó módon viselkedik, akkor örülj h megszabadulsz tőle mert akkor másban is bunkó lenne.

Az alakuló kapcsolatban pedig mondja el, hogy mi a helyzet. Remélem minden jól alakul, sok sikert kívánok.

de ne feledd, ha valakinek nem kellesz az ezer dolog miatt lehet, nem feltétlenül a hallásod miatt :) másokkal is megesik ez, nem jöhet be mindenki mindenkinek. milyen lenne már az ? :)

puszi.

2008. nov. 16. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!