Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnál, ha a pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál, ha a pasid megnézne egy másik csajt, mikor épp vele vagy?

Figyelt kérdés

A barátommal mikor a buszon ültünk, hátrafordult mikor szállt le egy csaj hátul, és mikor elment a busz mellett, akkor is megnézte. Mivel ez már a napokban másodszorra fordult elő, én jól leoltottam, nagy veszekedés lett belőle, ő meg csak mentegetőzik... jogosan haragudtam meg rá? Csajok, ti hogy reagáltatok volna?

18/L (4 hónapja járunk)

2011. jan. 20. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Bocs én srác vagyok, de miért ne nézhetné meg? Attól hogy téged szeret még nem vak, és észreveheti a vonzó nőket. Az hogy szándékosan úgy csinál mintha nem venné mivel jobb?
2011. jan. 20. 17:54
 2/15 szamóca. ***** válasza:

megnézném én is, és ha ronda, közölném vele hogy sz*r ízlése van:D

én nem haragszom az ilyenért... amíg hűséges felőlem azt nézeget akit akar.

2011. jan. 20. 17:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogosan, mi sem szoktunk párommal másokat nézegetni az utcán, mert megtiszteljük ennyivel egymást.

Az más, hogy én pl. bolondulok a hosszú, dús hajért, és akár férfin, akár nőn látom, megnézem - de ennyi, és pláne nem forgolódok utánuk feltűnően, mikor a szerelmem ott van velem (meg egyébként sem).

22/L

2011. jan. 20. 18:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valaki szerelmes valakibe, akkor nem fog megfordulni más csajok után, mert észre sem veszi őket, ha meg mégis észrevenné őket, akkor nem nézné meg, mert feleslegesnek tartaná, hisz a bnője a legszebb, a legjobb számára. Ha a Te bnőd nézne meg így egy pasit, hogy hátrafordul utána, és többször is megnézi, akkor te is kiakadnál, vagy legalábbis nem tetszene, az biztos!(persze csak ha szereted)
2011. jan. 20. 18:00
 5/15 szamóca. ***** válasza:

most szedd le a cukormázat és a tejszínhabot :)

tudom magamról is, hiába vagyok szerelmes, látom egy férfin ha az jól néz ki. ez semmit nem jelent, egyszerűen látom. oké, vlaóban bunkóság ugy utánafordulni hogy ott van melletted, de attól hogy akkor nem fordul utána máskor ugynúgy meg fogja nézni.

ebben semmi kivetnivalót nem látok amíg úgy fordul vissza hogy "te szebb vagy".

rádásul -nem túl nagy,de tapasztalataim alapján - azzal hogy veszekedsz vele nem javítassz a helyzeten, csak rontassz. ugyanúgy meg fogja nézni, de még benne lesz a sérelem is hogy te lekiabáltad.

a szerelem egy dolog, de attól nem vakul meg senki.

2011. jan. 20. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
21%
kérdező: Nölj fel bogaram:)
2011. jan. 20. 18:15
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
hisztis egy p*csa lehetsz;)A SEMMISÉGÉRT.. szerintem ez természetes..hüséget fogadott nem vakságot..kislány
2011. jan. 20. 18:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Pedig a szerelem elvakít.
2011. jan. 20. 18:17
 9/15 szamóca. ***** válasza:

az a zöldhályog...

ez a tiniregények szerelmeseire vonatkozik és azokra, akik elhiszik.

2011. jan. 20. 18:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát h nem feltünően nézi meg csak odapillant akkor max nevetek rajta,olyan aranyos amikor próbálja lepleznéi én meg kérdezem:"jól néz ki?"Ő meg:"ki?mivan?miről beszélsz":DD

De ha mellettem ilyen nyilvánosan bámulna egy csajt azt megalázónak érezném és nem örülnék neki.Szerencsére nem szokott ilyet csinálni ahogy én sem.

Az meg nem érdekel ha egyedül van kit néz meg:)

2011. jan. 20. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!