Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy viszonyultok ehhez?
Az a helyzet, hogy van egy lány (mindjárt 15 éves) akivel tök jól kijövök, msn-en dumálunk, meg webcam. Sajnos messze lakik tõlem, de még tuti találkozunk. Lehetne köztünk valami úgy érzem. Az a nagy problémám, hogy szeretnék fogszabályzót, mert szükseléges. Korábban már csókolóztunk, egy rendes, jótanuló lassan 17 éves srác vagyok, Õ pedig kicsit "rossz". Nekem nagyon bejön mindennel együtt. Szerintetek egy fogszabályzó mennyit ronthat az esélyeimen?:S
Köszi elõre is, bocsi ha vannak hibák, de telóról írtam.
Éjszakai ilyen korban már nem játszik. Nem hinném, hogy csókolózás közben zavarna, inkább a külsõtõl tartok :S
Amúgy hány éves vagy?
Én 15 éves lány vagyok.Msot szeretnék fogszabályzot feltenni,és ugyan ez a problémám.Én már csokoloztam fogszbályzos fiuval,és sztem semmiben nem változott meg,ugyan olyan jól csokolt mint az elött,h feltették volna:)
Szerintem semmit nem ronthat az esélyeiden,mert nem minden a külsö.A lány pedig ha azért nem akar veled már beszélni mert fogszbályzod van,hát az csaj egy hülye:)
vannak olyan fogszabik is amiket csak éjszakára kell feltenni
nem értem miért az állandót választja mindenki, vagy nem tudnak erről?
előző vagyok
bocsi, most látom, hogy volt már erről szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!