Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szeretnétek megházasodni? Hány éves korotokban szeretnétek gyereket?
Hát 25-26 éves koromban már szeretnék egy babát:)Persze csak, ha meglesz minden körülmény!
Párommal három hete szakítottunk(több, mint 2 év után) szóval a házzasságra nincs most tervem.Míg együtt voltunk az egytem után max 1-2 évvel szerettünk volna lagzit.
Szóval számosítva 22-23 évesen
házasság olyan 23-24 körül,
gyereket, meg 25 éves korom körül
15/lány
nekünk most lesz az eljegyzés tavasszal, esküvő jövő nyáron és gyerek majd olyan 4 év múlva kb :)
19/L
Egyetem elvégzése után, ami még 3 év, jöhet a házasság, szóval kb 24-25 évesen szeretnék megnősülni és utána jöhetnek a gyerkőcök.
Szeretném fiatal apaként nevelni a gyermekeimet, amikor még az emberben van lelkesedés és türelem.
20/F
Házasság csak akkor ha lesz esély közös lakáshitelre, és baba esetén. Babáról csak 33-34 után lehet szó.
28/L
21 évesen szeretnék házasságot kötni és 22-23 évesen pedig babát:)
17 éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!