Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szeretnétek megházasodni? Hány éves korotokban szeretnétek gyereket?
én 24-25 évesen, de minnél hamarabb szeretnék szülni, hogy feltudjam nevelni normálisan őket, jah két gyereket szeretnék:)
18éves/lány
Házasság 25 évesen,
Gyerekek:28,29,30 évesen :)
(majd ahogy az élet hozza)
20 éves lány voltam
házasság 25-26 felett.. babát pedig nem szeretnénk.
21/L
21 éves lány írja:
Úgy látom, itt elég sokan fiatalon házasodnának. Pedig biztos vagyok benne, hogy legalább ennyien később (25 után) tennék. Ez sok mindentől függ.
Én először befejezem az egyetemet, akkor kb 24 éves leszek, egy pár évig jobban belehúzok a melóba, hogy a barátommal alapot teremtsünk az együttélésre, utána jöhet a házasság. Ezt kb 26 évesen szeretném, de ez még kiderül:) Utána jöhetnek a gyerkőcök. Bár már most vágyom az anyaságra, szerintem nagyon fontos, hogy biztosabb egzisztenciát teremtsünk a család számára, mert gyerek mellett nagyon nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!