Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20-on éves fiúk! Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról? Mit tennétek?
Népszerű, kedves aranyos, jó tanuló és nem kétszínű, bulizós, hanem inkább otthonülős.Tételezzük fel hogy összejöttök, és 2 hónapra rá kiderül, hogy a mosolygása csak álca, és valójában nem találja önmagát, szorong és folytonos kényszert érez rá, hogy megfeleljen a környezetében élőknek.
Egyébként nagyon szerelmes, gondoskodó, önzetlen és aranyos a párkapcsolatban, mindemellett szűz!Ti szakítanátok vele?Mit tennétek?Korkülönbség kb 3 év!
Azt elfelejtettem hogy folyton azon munkálkodik hogy baráti boldogok legyenek, összehozza őket, ápolja a kapcsolatokat meg minden,de nagy hibája, hogy kombinál, sok mindent bemesél magának, amiket aztán persze el is hisz.Túl tág a fantáziája, és képes olyan dolgokat is belemagyarázni egy szituációba, ami másnak kb 1 hétig tartana,vagy meg sem történne, nagyon bonyolult gondolkodásmódja van, nehéz megérteni, és tényleg folyton mindenre magyarázatot keres
Első két válaszoló: így is?
hu baz.. hát...huh..
2hónap alatt már megszeretek valakit annyira, hogy nem adom fel és megpróbálom megváltoztatni az illetőt, de ehhez az kell, hogy a lányi is akarjon változni.
nagyon sok meló van az ilyen felfogású emberekkel ami lehetetlen akkor ha a lány elzárkózik.
ha a lány nem akar változtatni és elégedett az érvágós, elveszett, stresszelős énjével akkor az előbb utóbb megölné a kapcsolatot.. ezért még idő előtt kilépnék belőle, hogy ne "sérüljek" túl nagyot érzelmileg.
igen... önző vagyok és még ráadásul őszinte is.. lehet kezdeni utálni.
23/f
Ha már a kérdés is megfogalmazódik és ilyen mélységben, akkor lehet, hogy jobb ha szakítasz vele.
Én olyan lányok társságát keresem, akik életvidámak és fel tudnak pörgetni, nem pedig a szorongósságukból átadni. Magának (esetleg nekem) akarjon megfelelni!
Én szakítanék, mert (bár szűz és odaadó) de látszólag téged zavar mindaz, ami az "álcája" mögött van!
2. válaszoló vagyok
ha kiismerem az ilyen defektjeit akkor megpróbálom elfogadni, ha nem megy akkor megváltoztatni
és ha ez megnyugtat: a 2. felsorolásban 1-2 tulajdonság rám is vall...:D
a 2.ik felsorolásban rám is illik pár dolog:)
van is magammal elég bajom az életben az ilyen szarságok miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!