Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok olyan lányról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok olyan lányról, aki 22 évesen egyáltalán nem akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Csak érdekelnének úgy általában a vélemények. Ismerek egy ilyen egyetemista lányt, és nem igazán értem. Persze nem azt mondom, hogy ez egy "nem normális" dolog, mert sokszor a normális is elég tág határok közt mozog. De mégis furcsa nekem. Átlagosan csinos, nem buta. De úgy általában nem érdekli az egész. Teljesen leköti őt a családja, meg a tanulás. Lennének nála időnként jelentkezők, de végül mindenkit "lepattint". Azzal, hogy ha ez elviszi az idejét, nem halad a többi dolgával. Még nem is volt komoly kapcsolata, és nincs is túl jó véleménye úgy általában a férfiakról.

Szerintetek sok ilyen "párkapcsolat ellenes" fiatal van? És az ilyen emberek véleménye is megváltozik, ha szerelmesek lesznek?

2010. júl. 22. 13:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az állapot csak az első szerelemig tart. Aztán az első csalódás után kiújul.
2010. júl. 22. 13:57
 2/29 evilmonkey ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy volt valami rossz tapasztalata? Szerintem ez lehet a baj.
2010. júl. 22. 14:00
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy akkor, mikor minden fiatal elkezd ismekedni, ő nem tette, most meg már szégyelli, hogy nincs tapasztalata. Vagy csak senkit nem talált, aki igazán megmozgatta volna
2010. júl. 22. 14:03
 4/29 anonim ***** válasza:
fél hogy megbántsák.becsapják. volt neki rosz tapasztaata plátoi szerelem?
2010. júl. 22. 14:05
 5/29 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy lehetett rossz tapasztalata még tiniként, de konkrétan nem utalt ilyesmire. Én sajnos azt tapasztalom, hogy nem könnyű az ilyen beállítottságú emberek közeli ismerősének lenni. Nekem volt/van néhány fiatal férfi az életemben (fiú barátaim, volt barátom, és egy jelenleg alakuló kapcsolatom), akiket nagyon jó embernek tartok és sok mindent tisztelek bennük. Így nekem eléggé rossz halgatni a "férfi gyűlölő" szövegeket, vagy csak úgy általában a tiszta cinizmust vagy gúnyt, amivel időnként az illető a másik nemről, vagy a párkapcsolatokról nyilatkozik. ...De hát tudom, emberek vagyunk, és nem egyformák. Most már időnként inkább megpróbálom vele kerülni az egész témát.
2010. júl. 22. 14:09
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

1-céltudatos, csak a tanulással foglalkozik

2-van pasija csak titkolja

3-csalódás érte

4-leszbi és lehet tagadja

2010. júl. 22. 14:10
 7/29 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám róla h olyan mint én :D de az egyik haverom is ilyen nem csak én.

17/F

2010. júl. 22. 15:36
 8/29 anonim ***** válasza:

Én is ismerek pár ilyen csajt(mind egyetemisták:D). Hát valóban vannak ilyen egyedek, és sok köztük a beképzelt. Ugyanakkor ha "beletalál az Ámor nyila" akkor általában megváltozik, de a kapcsolatnak sokkal nagyobb az esélye, hogy megszűnik. Rendszerint a másik fél hagy föl vele.

De az előttem szólóknak is igaza van, az általuk feltett okok miatt is lehetnek.

21/F

2010. júl. 22. 16:00
 9/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért az szerintem még más kategória, ha valaki 17 évesen nem akar párkapcsolatot. Ott én még egyáltalán nem keresnék miérteket. Szerintem ilyen tekintetben egy 17, és egy 22 éves ember nem esik feltétlen egy kalap alá. De azért köszönöm a válaszodat, kedves F/17.

2010. júl. 22. 16:07
 10/29 anonim ***** válasza:
nincsmit :D de sztem én ilyen téren nem fogok változni :D
2010. júl. 22. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!