Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok olyan lányról, aki 22 évesen
egyáltalán nem akar párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Csak érdekelnének úgy általában a vélemények. Ismerek egy ilyen egyetemista lányt, és nem igazán értem. Persze nem azt mondom, hogy ez egy "nem normális" dolog, mert sokszor a normális is elég tág határok közt mozog. De mégis furcsa nekem. Átlagosan csinos, nem buta. De úgy általában nem érdekli az egész. Teljesen leköti őt a családja, meg a tanulás. Lennének nála időnként jelentkezők, de végül mindenkit "lepattint". Azzal, hogy ha ez elviszi az idejét, nem halad a többi dolgával. Még nem is volt komoly kapcsolata, és nincs is túl jó véleménye úgy általában a férfiakról.
Szerintetek sok ilyen "párkapcsolat ellenes" fiatal van? És az ilyen emberek véleménye is megváltozik, ha szerelmesek lesznek?
Csak azért kérdeztem,hogy melyik egyetemre jár,mert megdugnám szívesen.
Üdv,
Egy TTK-s
2010. júl. 29. 13:02
22/29 anonim válasza:
jah, és ezzel igazolnád is azt az elképzelését, hogy az összes férfi egy undorító, szexéhes, perverz, felületes állat :P
Másképp állj hozzá az ismerkedéshez, ha nem állnak veled szóba a lányok, ne így :P
2010. júl. 29. 13:16
23/29 anonim válasza:
Jobb az őszinteség lányok,nem?Mindig ezt mondjátok.Amikor Vki odamegy Hozzátok,hogy "jaj de csinos vagy,szeretnék Veled megismerkedni",akkor is csak arra gondol,hogy az ágyába vigyen,rosszabb esetbe a mosdóba.Sztem, és nagyon őszinte vagyok,a lányoknak meg kell engem becsülniük,mert kevés ilyen őszinte mély érzésű fiú van,mint én.Amúgy neki is jó lenne,mert önző sem vagyok ám :D,
2010. júl. 29. 13:22
24/29 anonim válasza:
Az ilyen csajok beképzeltek, frusztráltak, kielégítetlenek és irigyek (vagy leszbik). + valószínű nem elég csinosak ahhoz, amennyire magasra teszik a mércét a férfiak tekintetében (átlagcsaj nem kap meg magas, jóképű, izmos, pénzes fickót). Röviden ezt.
2010. júl. 29. 15:33
25/29 anonim válasza:
Az utolsóról megvan a véleményem. Milyen embernek kell lenni ahhoz hogy valaki így gondolkodjon? Inkább nem minősítem.
Őszinte részvétem, ha nem hogy nem találkoztál, de el sem tudsz képzelni olyan nőt, aki szép, csinoska, okos, intelligens és nagyon jófej. Ráadásul még diplomája is lesz. Inkább az irigység szólhat belőled. De semmi gond, hál' Istennek vannak még értelmes, okos férfiak, akik azért nem ennyire szűk látókörűek.
18/L
2010. júl. 29. 18:05
26/29 anonim válasza:
Utolsó, sztem szépen leírtad a barátnőmet, akivel évfolyamtársak vagyunk Mo. egyik elitegyetemén :D Ezt buktad :D Amúgy aki 22 évesen nem akar párkapcsolatot, és komoly kapcsolat megélése nélkül elítéli a férfiakat + 100%-ig csak a tanulásra van ráállva, az lehet, h okos (vagy csak van annyira szorgalmas, h kompenzálja, ha nem), de semmiképpen nem intelligens (remélem, érted a különbséget) és nem jófej, szóval abszolút nem idevágó volt a válaszod. Elismerem, megvan a távoli lehetősége annak, h tényleg vmi traumát szenvedett el korábban, ami ilyen válaszreakciót váltott ki belőle, de ismerek olyan lányokat, akik tényleg csak a saját beképzeltségük és karótnyeltségük foglyai ennyi idősen.
2010. júl. 29. 19:54
27/29 anonim válasza:
Értő olvasás...írja a Kérdező, hogy jófej is, csini és és nem is csúnya...Mindenki azt mond amit akar, és mindenki azt hisz el, amit akar.
2010. júl. 30. 10:37
28/29 anonim válasza:
Értő olvasás... "nem elég csinosak ahhoz, amennyire magasra teszik a mércét" Nem azt mondom h rondák, hanem túl magasak az elvárásaik ahhoz képest, ahogy kinéznek. Mindenkinek megvan a maga kategóriája, ahonnan 99% valószínűséggel lesz párja. Ha csak a külsőt vesszük figyelembe, akkor sem nagyon látsz olyan párokat, ahol 2 pontnál több különbség lenne a tagok között (10-es skálán). Ehhez még hozzájön, h az ilyen lányok általában nemcsak külsőre keresnek szőke herceget, hanem pénzre, műveltségre, jófejségre, romantikusságra, stb. Alapból leszűkítik a lehetőségeiket, akik meg maradnak, azoknak 9-10/10-es csajuk van, és lefogadom, hogy az átlagosan csinos kategória nem ez.
2010. júl. 30. 10:52
29/29 anonim válasza:
ÉS hiába írja a kérdező (az illető elfogulatlan legjobb barátnője), h jófej, pasi szemszögből ez a hozzáállás mocskosul messze van a jófejtől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!