Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leköpte és leborította az autómat. Hogyan emésszem meg?
Mit tegyek? Várjam meg a következő lépésüket?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, aztán csak "érdekkapcsolat" volt. A volt bnője miatt dobott, mi ugyan úgy összejártunk. Ez ment egy fél évig míg én besokaltam, és kitálaltam a csajnak. A pasi és havejai, testvére megfenyegttek... a lényeg h ha nekem lesz vkim akivel komolyabb lesz a kapcsolatom, majd mondanak neki 1-2 dolgot amitől majd el megy a kedve tőlem, meg olyan dolgokat mondanak rólam, amit soha nem mosok le magamról... Tegnap egy szórakozóhelyen voltunk, ők hamarabb elmentek és mikor mentem haza le volt öntve kólával a szélvédőm, a hátulja pedig le volt köpve. Mit tegyek? Ne szóljak semmit? ő 29 éves( amit szintén letagadott , 25-öt mondott) én 18 vagyok. :( Félek h nem úsztam meg ennyivel. Ja és nem tudom h ők voltak-e, de sztem egyértelmű h ők voltak.
2009. febr. 1. 13:34
1/8 A kérdező kommentje:
Vagy megérdemeltem? :/
2009. febr. 1. 13:36
2/8 anonim válasza:
Sztem fel kéne nőnöd, és nagy ívben elkerülni és lesz@rni a volt pasit is, a csaját is, meg úgy az egész iq bajnok purgyét.
elhiszem, hogy baromi menő saját kocsival járni szórakozni, és mutogatni, hogy neked már 18 évesen van de mi lenne, ha inkább nem tennéd ki ilyennek az autódat?
amúgy irigyellek a gondjaid miatt..
2009. febr. 1. 13:47
3/8 anonim válasza:
Hát... Egyrészt "hibás" vagy abban, hogy ugyanúgy összejártatok miután dobott téged. A többi viszont nem a te hibád. Jól tetted hogy kitálaltál a csajnak és hogy őszinte voltál.
Ez a fenyegetőzés tisztára gyerekes. Lemerem fogadni hogy nem teljesen magyar az exed. Remélem érted hogy értem. Mondjuk mindegy hogy magyar-e vagy nem, a lényeg hogy ne foglalkozz velük. Megfenyegetnek röhögd ki őket meglátod hogy megfogod őket lepni és rájönnek hogy te nem tojsz be tőlük és megtudod védeni magad. Ha nem jön össze és továbbra is zaklatnak, rongálják a tulajdonod netalántán bántalmaznak is akkor mindenképpen menj a rendőrségre.
2009. febr. 1. 13:47
4/8 anonim válasza:
Szerintem látogasd meg a legközelebbi kocsimosót, a pasit meg felejtsd el. Elég csúnya dolog volt kitálalni a barátnőjének, értelmes nőnek ilyen eszébe sem jut. Ha nem akarsz másodhegedűs lenni, ne menj bele ilyen kapcsolatba, ha viszont bennemaradsz, akkor tiszteld a játékszabályokat.
2009. febr. 1. 14:08
5/8 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen ereszd el a füled mellett. Ha egyszer majd szeretni fog valaki, legyél vele őszinte, ne legyen mit titkolnod előtte, így úgysem mondhat neki senki újat. Ha igazán szeret, akkor pedig neked fog hinni és nem a jött ment híreknek amiket úgy hallott valakitől. A kocsi meghát igen... Nem feltétlenül kell mindenhova azzal járni. Én is 18 vagyok, van jogsim, még is vígan buszozok, pedig két autónk is van. Kocsiba csak akkor ülök, ha családi program van, avagy úgy jönnek össze az időpontok, hogy pont nem lenne buszom, hogy beérjek addigra. Egyébként pedig ne érdekeljen, egy szélvédő mosás, kb 2 percet vesz el az életedből :) Én a helyedben magasból tennék a fenyegetésre és minden egyébre. Ha már komolyabbra fordul, esetleg a szüleiddel is megbeszélhetnéd. De addig ne idegesítsd magad, gondolj arra ez mennyire gyerekes és szánalmas. Leöntötték kólával a kocsidat... és? Egy gombdnyomás és el is tűnt, vagy egy rövidebb benzinkúti kitérő... Nevesd ki őket.
2009. febr. 1. 14:09
6/8 anonim válasza:
Igazuk van az előttem válaszolónak..ha azt szeretnéd,hogy szálljanak le rólad,nem kéne egy bulizóhelyre járni...nem kéne találkozni velük..így sosem fognak leszállni rólad,ha mindig látják minden mozdulatod,mit csinálsz?kivel beszélgetsz?Netán beszélgetsz 1 sráccal,ők meg odamennek és elkezdik kavarni a sz*rt?Felesleges,ha majd nem látják,hogy kivel mit csinálsz..nem tudnak rólad semmitsem..akkor majd leszállnak rólad..és igen,ha a srác akivel összejössz igazán szeret..nem fog hinni az exednek.sok sikert :)
2009. febr. 1. 14:56
7/8 anonim válasza:
Sztem az egész banda nem tavaly nyáron barnult. ilyenekkel jobb ha inkább nem konfrontálódsz.
2009. febr. 1. 15:07
8/8 anonim válasza:
Dikk há e, csáje merdzsójára öntöttem a kaólát, testvírem:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!