Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú, rikító vörös hajam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú, rikító vörös hajam van. Utálom. Az alapból vörös hajú lányok tudnak maguknak pasit szerezni?

Figyelt kérdés
Egyébként nem vagyok kövér, de nagyon zavar a hajam színe.
2011. jan. 14. 18:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%
nekem nem jönnek be:S nekem valahogy undorító már bocsánat:/
2011. jan. 21. 19:43
 22/26 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem szereted h vörös a hajad akkor mért nem festeted be?tök egyszerüen meg lehet oldani ezt a problémát.
2011. jan. 21. 19:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

a hajszín mint olyan teljesen mind1 ha csúnya vagy

a vörös hajszínhez jól kell kinézni, szépnek kell lenni ami rólad nem biztos hogy elmondható

2011. jan. 21. 20:56
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok, és bár vörös hajúnak születtem volna:)
2011. jan. 21. 20:59
 25/26 anonim ***** válasza:

Igen, mint bármely más hajszínnel rendelkező nők is. :)

De kérdező, ne feledd: nem a te feladatod a pasit megszerezni, hanem éppen fordítva.

2011. jan. 21. 21:39
 26/26 Buffalorage válasza:
Szerintem az, hogy valaki vörös hajú lesz, kevesebb esélye van rá, mint a többi hajszín esetében. Aki eredeti vörös hajú az már önmagában különleges. Szerintem. De csak lehet azért tűnik ez számomra így, mert nagyon bejönnek a vörös hajú lányok :P A vörös a kedvenc színem :D
2011. febr. 12. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!