Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, rikító vörös hajam van. Utálom. Az alapból vörös hajú lányok tudnak maguknak pasit szerezni?
Szerintem meg a szeplőtől még jobban néz ki .:)
2.-ik voltam..
18:50
O.O ez az oldal isteni. :D :D
A vörös haj szép, ha eredeti. Legalább nem húszcentit lenőtt festettszőke, amitől agybajt kapok.
És ne festesd a hajad, anyám 40 évesen teljesen megőszült és töredezett a haja centinként, mert 25 évesen volt egy ősz hajszála.
hmm..én eredeti szőke vagyok,nem hidrogén hanem mézszőke
Csak azért írok mert a kérdés a vörös hajra vonatkozott és nem tudom miért a szőkével hasonlítja mindenki össze,readásul már tökre nem igaz hogy a férfiaknak a szőke jön be.Sőt!sose volt így,a szőke max.feltűnőbb,de ha már hajszíneknél( és előítéleknél tartunk)nekem inkább hátrányom volt a "szőkeségemmel"mint előnyöm:)
de fő a természetesség!!és akkor tök mindegy milyen színű a hajad:)
Én festett hajú vörös vagyok, halvány szőke hajam van eredetileg amellett szeplős vagyok. Abszolút illik hozzám.
És hidd el a pasiknak bejön.Dögös nőknek tartják a vörösöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!